Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Labilná Bartošová: Skončila u psychiatra!

Iveta Bartošová už viackrát dokázala, že potrebuje odbornú pomoc. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová už viackrát dokázala, že potrebuje odbornú pomoc.

PRAHA - Donútil ju! Nový manažér Ivety Bartošovej (45) si stanovil poriadne tvrdú podmienku ďalšej spolupráce. Richard Dušák dal speváčke ultimátum, že ak ju má naďalej zastupovať, musí vyhľadať odbornú pomoc. A tak blondínka nastúpila na liečbu.

Lieči sa! Iveta Bartošová už mesiac navštevuje prominentného českého psychiatra. Pre portál idnes.cz to potvrdil jej relatívne nový manažér Richard Dušák. Pomoc odborníka bola jeho podmienkou ďalšej spolupráce so speváčkou. 

„Koncerty to neohrozí, práve naopak. Iveta posledný mesiac chodí všade včas, snaží sa zvládnuť stres a tlak okolo nej,” povedal Dušák. Speváčkiným problémom sú prehnane úzkostné stavy, ktoré doteraz riešila alkoholom.

Zaujímavé je, že lekár jej ho vraj vôbec nezakázal! Podľa Dušáka len proste Bartošová nesmie po alkoholických nápojoch siahať pri každom probléme. A tvrdí, že blondínka  to dodržiava aj pri svojom momentálnom pobyte na Slovensku.

Speváčka teda teraz berie lieky a učí sa myslieť pozitívne. Snáď jej to pomôže. Prešľapov na jej konte totiž bolo už viac než dosť. Za všetko stačí spomenúť septembrové vystúpenie v Adela Show, kde sa rozplakala po vlastnej piesni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu