Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Lady Gaga šokovala divákov: Na tvári má nechutné výrastky!

Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Vyzerá ako čudný mutant! Lady Gaga (24) rada predvádza tie najbláznivejšie kostýmy, toto tu však ešte nebolo. Speváčka sa totiž v televíznej šou predviedla s tvárou znetvorenou čudnými výrastkami. Gaga, tento imidž ti veľmi nevyšiel!

Množstvo mejkapu, priesvitné šaty a tvár ako z hororu! Lady Gaga dokázala, že ešte vždy dokáže svet prekvapiť. Po obrovskom vajci, v ktorom sa nechala priniesť na Grammy, zavítala do šou Jaya Lena v čiernej maske a úplne priehľadných šatách. To však ani zďaleka nebolo všetko!

Moment najväčšieho prekvapenia nastal, až keď si masku dala dole. Jej tvár okrem silného mejkapu totiž zdobilo aj niečo iné – výrastky pripomínajúce zákernú kožnú chorobu. Na lícach aj čele sa speváčke vynímali spolu štyri čudné rožky. Gaga sa v rozhovore vrátila aj k svojmu pobytu v plavidle v tvare vajíčka. „Bola som v ňom tri dni...má kontrolovanú teplotu,“ prezradila Lenovi.

Speváčka sa okrem nového albumu teší aj z toho, že práve jej tvár zdobí najnovšie číslo časopisu Vogue: „Bola som taká vzrušená. Vogue – byť na jeho titulke je mojím dievčenským snom.“ Lady Gaga sa zdôverila aj s tým, ako si predstavuje najhoršie rande na svete. „Nemám rada, keď som na rande a niekto sa ma začne pýtať: ´Bavíš sa? Páčim sa ti? Myslíš, že z toho niečo bude?´ A ja na to: ´Ešte neviem, len som si objednala nejaké kura a tak....´“ Otázkou je, koľko schôdzok s výrastkami na tvári speváčka absolvuje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu