Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nehanebná Gaga: Vystrojená ako šľapka laškovala s deťmi!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Nemá v sebe kúska hanby! Hoci Lady Gaga (25) je svojimi sexistickými outfitmi dobre známa, naposledy prekročila všetky medze. Svoju zvrhlú výstrednosť totiž vnucovala už aj najmenším – nahodená ako prostitútka sa maznala s deťmi v plienkach!

Prebudili sa v nej materinské pudy?  Aj tak sa dá vysvetliť divadlo, ktoré americká speváčka predvádzala na pondelkovej podpisovej akcii vo Veľkom jablkom. Pri pohľade na svojich najmladších „fanúšikov“ totiž neodolala a okamžite si ich vzala do náručia. Toto gesto však malo jeden veľký háčik – na takto oblečenú spoločnosť bolo pre malých fešákov naozaj priskoro. Gaga, veď v tomto outfite by si mohla šliapať chodník!

Kožená podprsenka, šnurovacie čižmy po kolená, prapodivný príčesok a množstvo sieťoviny bez nohavičiek – s takýmto štýlom chce byť popová diva vzorom pre milióny svojich obdivovateľov. Šťastie, že tí najmladší sú voči tejto maškaráde zatiaľ imúnni. Jeden z chlapčekov od toľkého „vzrušenia“ Gage na kolenách zaspal!

To, že hudobná hviezda vzbudzuje pozornosť oblečená ako profesionálka z erotického klubu, nie je nijaká náhoda. Ako sa totiž nedávno priznala v istej rádiovej talkšou, v posteli už vyskúšala všeličo – aj sex v trojici. Pohlavie svojich partnerov síce neprezradila, no vraj aj keby tam bola ďalšia žena, nešlo by o nič bisexuálne. Nuž, kto sa v nej má potom vyznať?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu