Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Helena Zeťová odchádza z Čiech: Kvôli gréckemu milencovi!

Helena Zeťová Zobraziť galériu (8)
Helena Zeťová (Zdroj: Tomáš Martinek)

PRAHA - Speváčka Helena Zeťová sa už čoskoro chystá odcestovať do Grécka. Do tejto krajiny chodí oddychovať už dvanásť rokov, tentoraz tam plánuje pobudnúť dva mesiace. Dôvodom jej odletu je aj milenec gréckeho pôvodu Zik, na ktorého sa veľmi teší.

"Po SuperStar pauzu nepotrebujem, naopak po SuperStar pre mňa začína čas, keď pravidelne už dvanásť rokov cestujem do Grécka. Počas tejto doby už nekoncertujem, neberiem žiadnu prácu a len odpočívam, opaľujem sa a upratujem. Veľmi sa na to teším," vysvetlila speváčka.

Po odpočinku chce Helena pokračovať v príprave svojho nového CD, na ktorom budú najmä soulové piesne. "Na CD pracujem sčasti sama, už som napísala šesť piesní. Ako bude CD nakoniec vyzerať, zatiaľ nikto nevie. Môže sa stať, že naň budem chcieť zaradiť aj nejaký iný žáner, ale primárny je pre mňa soul. Robím svoju prácu tak, aby som ju mohla robiť aj v osemdesiatke, riadim sa tým, čo cítim. Toto je aj moja rada pre Lukáša a Gabrielu," povedala Helena.

Svoje pôsobenie v Česko Slovenskej SuperStar hodnotí speváčka kladne. Spokojná je aj s konečnými výsledkami. "Bola to príjemná skúsenosť. Postupom času som sa rozrozprávala a na finále som už bola pokojná. Pokiaľ ide o výsledky, myslím, že to dopadlo tak, ako malo. Od začiatku som si priala, a mám na to aj svedkov, aby v grandfinále boli Lukáš a Gabika," tvrdí speváčka. Informácie zverejnila webová stránka iDNES.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu