Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Akčný hrdina Vin Diesel zamlada: Svaly žiadne, ale tanec na jednotku!

Vin Diesel Zobraziť galériu (13)
Vin Diesel

LOS ANGELES – Je to vôbec on? Veľké svaly, vyholená hlava a výraz tvrdého chlapa – tým sa preslávil herec Vin Diesel (43). V mladosti mal od chlapiska ako hora poriadne ďaleko, jeho útla postavička však tancovala skvele. Presvedčte sa sami!

Kto by to bol povedal?! Vin síce vyzerá ako muž mnohých talentov, tanec by však medzi jeho prednosti zarátal len málokto. Presne touto činnosťou sa však herec zaoberal pred tým, ako jeho tvár a svalnaté telo preslávili plátna kín – a od svalovca mal veru naozaj ďaleko!

Ktovie, ako na svoju tanečnú kariéru spomína samotný akčný hrdina. Zrejme to bude s úsmevom, veď ako sám priznal, vek mu pridáva na jemnosti. „S pribúdajúcimi rokmi sa dostanete do fázy, keď už nechcete ľudí zložiť. Chcete ich radšej objať,“ prezradil Vin, ktorý tvrdí, že pre život je dôležitý optimizmus. „Netvrdím, že sa máte na svet dívať cez ružové okuliare. Ale uznávam druh života, v ktorom má miesto pozitívna energia."

A čo stojí za premenou Vina na jemného muža? Okrem iného aj fakt, že sa stal otcom. „Rodičovstvo zmenilo môj život a všetko, čo s ním súvisí... Milujem byť otcom,“ prezradil herec. Dúfajme, že vo filmoch si svoju tvrdosť tento akčný hrdina zachová!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu