Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tínedžerka Nicole Kidman: V šestnástich vyzerala na tridsať!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (13)
Nicole Kidman

AUSTRÁLIA – Od hviezdy mala ďaleko! Nicole Kidman (43) pri svojej prvej hereckej premiére vyzerala celkom inak, ako ju poznáme dnes. Silný mejkap jej pridal roky navyše a je viac ako isté, že nejedna časť jej tváre sa odvtedy podrobila zákrokom plastického chirurga!

Každý musí nejako začať! V prípade Nicole Kidman je však jasné, že vo svojich šestnástich rokoch mala od sladkej tínedžerky poriadne ďaleko. Naopak, jej tvár už vtedy zdobil poriadny nános líčidiel. Treba však uznať, že rozprávanie pred kamerou jej nerobilo najmenší problém ani pred takmer tridsiatimi rokmi.

Na talent vtedy začínajúcej herečky si dodnes spomína aj režisér jedného z jej prvých filmov, BMX Bandits, Brian Trenchard-Smith. “Keď vošla, hneď som vedel, že má skvelý dramatický inštinkt. Niktorí ľudia sú rodení herci. Majú cit pre to, ako povedať svoju repliku tak, že im obecenstvo uverí,” prezradil. Ani Nicole to však v začiatkoch nemala jednoduché. Rolu v tomto filme totiž takmer vôbec nezískala, pretože bola vyššia ako dvaja chlapci, ktorí v ňom hrali. Našťastie Brian zasiahol, prihovoril sa za kučeravú dievčinu a vo filme sa predsa len objavila.

Nicole má však momentálne celkom iné starosti ako spomínať na svoje mladé roky. Mrzí ju totiž, že nemôže byť častejšie s Connorom a Isabellou, svojimi adoptívnymi deťmi. Tie pred životom s ňou dali prednosť bývaniu s otcom, Tomom Cruisom. „Bola by som veľmi šťastná, keby v určitom čase prišli a bývali s nami,“ prezradila. Či sa tak naozaj stane, ukáže len čas!
 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu