Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

DOKONALÁ Jasmina Alagič: Chcela sa vrhnúť do RINGU a... Tieto ženy sú SVINE!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulú sobotu boli fanúšikovia športu absolútne nadšení! V bratislavskej Tipos Aréne sa konalo šieste kolo Fight Night Challenge, no a keďže medzi hlavných organizátorov tejto udalosti patrí aj raper Patrik "Rytmus" Vrbovský... Vyspovedali sme jeho krásnu manželku - Jasminu Alagič Vrbovskú!

Jasmina Alagič pôsobí ako moderátorka a influencerka, no a na svojom konte má obrovské množstvo fanúšikov. Sympatická plavovláska je totižto vždy krásna, príjemná a pozitívne naladená, a tak sa niet čo čudovať, že sa pre veľa ľudí stala vzorom. Len málokto by povedal, že Jasmina sa dokáže "opustiť" pri niečom takom ako je bojový šport. 

Galéria: Fight Night Challenge 6

My sme však túto vysmiatu krásku odchytili počas poslednej Fight Night Challenge, kde mala čo robiť, aby do ringu neskočila ona osobne. „Ja som hotová z toho, čo sme tu videli... Momentálne máme za sebou zápas Erika Tlkanca s tromi súpermi... To bolo... To mne stojí všetko, čo mi na tele môže stáť. To je to, prečo tu chodíme. Aby sme vzdávali hold tým, čo sú brutálne dobrí," povedala nám Jasmina, ktorá pre Topky.sk priznala, že za spomínaného Erika by pokojne bojovala aj ona sama. 

Jasmina Alagič Vrbovská
Zobraziť galériu (2)
Jasmina Alagič Vrbovská  (Zdroj: Ramón Leško)

„Keď som videla, že už mu trošku prihorieva, tak ja by som naštartovala tenisky a išla mu pomôcť! Asi by mu to moc vo výsledku nepomohlo, ale... Wau," povedala nám nadšená moderátorka, ktorá sa s nami nerozprávala iba o Fight Night Challenge, ale aj o svojom súkromí. A prezradila nám aj to, že.. V tomto je vraj "posratá" a takéto ženy vníma ako "svine"!

DOKONALÁ Jasmina Alagič: Chcela sa vrhnúť do RINGU a... Tieto ženy sú SVINE! (Zdroj: Ramon Leško/Ján Zemiar )

 

 

 

Viac o téme: Jasmina Alagič VrbovskáFight Night Challenge 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu