Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Attila Végh pred RINGOM: Prehovoril o súkromí, ZRUŠENÝCH spoluprácach a... Toto je DIVÁ GÁDŽOVKA!

Attila Végh s manželkou Natáliou Zobraziť galériu (2)
Attila Végh s manželkou Natáliou (Zdroj: Ramon Leško)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa v priestoroch bratislavkej Tipos arény konal už šiesty večer Fight Night Challenge. Diváci v preplnenej hale sa nemohli dočkať zápasov medzi profesionálnymi športovcami, no do ringu sa postavili aj známe a kotroverzné osobnosti. V publiku sme zahliadli i nadšeného Attilu Végha, no a zaujímalo nás, ako si zápasy užíva z pozície diváka. V rozhovore nám ale prezradil omnoho viac!

Šieste kolo Fight Night Challenge bolo v mnohých ohľadoch skutočne špeciálne. A myslí si to aj sám Attila. „Pre mňa je tento večer výnimočný tým, že zasa je ten level úplne niekde inde tým, že aké zápasy sú tu. Práve teraz končí Čepo verzus Marek Bartl a videli sme naozaj výborný boxerský zápas pre tých, čo sa vyznajú v bojových športoch. A, samozrejme, sú tu aj zápasy, ktoré sú šou a urobia výbornú atmosféru," povedal nám zápasník, ktorý sa tešil na vrchol večera v podaní rapera Frayre Flexkinga a Strýca Filipa, no pomyselnou čerešničkou bol skutočne napínavý súboj Erik Tlkanca, proti ktorému sa naraz postavili až traja súperi. 

Attila Végh pred RINGOM: Prehovoril o súkromí, ZRUŠENÝCH spoluprácach a... Toto je DIVÁ GÁDŽOVKA! (Zdroj: Ramon Leško/Ján Zemiar)

Galéria: Fight Night Challenge 6

Keďže Attila sedel medzi divákmi a on sám je hviezdou MMA, nedalo nám nespýtať sa, či občas nemal chuť skočiť do ringu a pridať sa. „Nie. Lebo tým, že ja som profesionálny športovec, robím veci, ktoré mám robiť v klietke. Takže nemám nejaké emócie, že by som bol opustený a išiel by som tam, kde nepatrím. Môj čas príde 8. júna v Prahe, na to sa chystám a tam môžem byť frajer a ukázať, čo som natrénoval. A tuto nech chlapci ukážu, čo oni natrénovali," povedal nám s úsmevom. 

V rozhovore sme sa Attilu pýtali aj na povolebnú kauzu zrušených spoluprác s dvomi známymi značkami, no a prešli sme i k téme súkromia. Porozprával nám o svojej manželke Natálii, no a dozvedeli sme sa aj to, čomu sa venujú každý štvrtok večer... Toto vás dostane! 

Attila Végh s manželkou Natáliou
Zobraziť galériu (2)
Attila Végh s manželkou Natáliou  (Zdroj: Ramon Leško)

 

Viac o téme: Fight Night Challenge 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu