Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Norisová si pozrela horor, v noci sa prebudila a skoro ODPADLA: Desivý výjav v izbe!

Marcel Ochránek, Soňa Norisová
Marcel Ochránek, Soňa Norisová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zábavná komédia, napínavý triler, vzťahová groteska aj dobrodružná detektívka. Najväčšia atraktivita a výnimočnosť hry 2:22-príbeh duchov je jej žánrová nejednoznačnosť.

Titul 2:22 - príbeh duchov je jedným z najžiadanejších divadelných textov na svete. „Už pri prečítaní hry som na ňu tešila. Celý skúškový proces nás bavil a užívali sme si to. V hre sú rôzne efekty, ktoré musia presne zapadnúť. Na premiére sa nám dokonca nepodarila zapáliť sviečka, snažila som Marcelovi pomôcť s náhradným zapaľovačom, ale neúspešne. Stalo sa nám to po prvýkrát,“ s úsmevom povedala Soňa Norisová.

Marcel Ochránek na duchov neverí, aj keď počas štúdia na konzervatóriu ich spolu so Soňou Norisovou vyvolávali: „Mali sme vtedy 15 rokov… a hýbal sa pohár“, smeje sa Soňa, ktorá má pred duchmi rešpekt. Nás však zaujímalo, že ak neveria na duchov, čoho v živote sa boja. „Ja hypotéky“, zažartoval Marcel, kým Soňa vraví, že sa v detstve bála toho, že je niečo pod posteľou. Soňa vzápätí prezradila, že svojho času prespala v divadle a bolo to zvláštne: „Tam mi to prišlo strašidelné, tam som sa bála“. Aby Marcel eliminoval strach, pre istotu nepozerá horory. Soňa to má nastavené ináč…

Norisová si pozrela horor, v noci sa prebudila a skoro ODPADLA: Desivý výjav v izbe! (Zdroj: NL/TH)

V hite súčasnej divadelnej Európy sa budete príjemne báť a rozmotávať klbko vzťahov, tajomstiev a mystiky. Starý dom a v ňom byt v rekonštrukcii. Nasťahovali sa do neho dvaja mladomanželia - Sam a Jenny. Majú malú dcéru. A práve organizujú kolaudačný večierok so svojimi priateľmi - Lauren a jej novým priateľom Benom. Sú to oni, čo miešajú karty vlastných osudov? Alebo je to niekto iný? Sila, ktorá ovládla tento dom? Odpovede na tieto otázky sa dozviete v hre 2:22 - príbeh duchov v Divadle komédie.

Viac o téme: Soňa NorisováMarcel OchránekDuchovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu