Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jasmina v trendy BIELIZNI, Bea z Ruže vystavila MELÓNY a… Kollárova EX zarobila tisíce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ramon Leško)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave zaplnil milovníkmi "bitiek". Konal sa totiž už 6. Fight Night Challenge. V hľadisku nechýbala Jasmina Alagič (34), ktorá dorazila v trendy športovej bielizni, Bejba Rusnáková (24) z 1. série Ruže pre nevestu vystavila svoje melóny a... Kollárova EX zarobila tisíce!

Fight Night Challenge je večer zápasov, v ktorých si svoje sily zmerajú profesionálni zápasníci, s influencermi či spevákmi. V ringu sa predstavil napríklad syn politika Richarda Sulíka, Filip, ktorý dal najrýchlejšie T.K.O. večera a poslal svojho súpera na zem za krátkych 21 sekúnd. Z víťazstva sa mohol tešiť aj exfarmár Michal Mošpan či EX Borisa Kollára, Ema Ferusová. 

Galéria: Fight Night Challenge 6

Tá mala pred zápasom so svojou súperkou Lenkou Trejbusovou dohodu - ak vyhrá "Pimpinočka", Lenka jej zaplatí nájom a zoženie rodinné starožitné brnenie za desiatky tisíc eur. Ak však vyhrá "Lenočkatt", bude sa musieť verejne ospravedlniť Borisovi Kollárovi za údajné klamstvá. Po tomto zápase tak Ferusová vyšla "bohatšia" o pár tisíc a brnenie. 

Ozdobou večera bola bez pochýb Jasmina Alagič, ktorá podporovala svojho manžela Patrika Rytmusa Vrbovského z hľadiska. Oblečená bola v trendy kostýme a aby svoj look ešte viac vyšperkovala, nohavice nechala rozopnuté a pod elegantný kúsok si obliekla bielu športovú bielizeň. 

Jasmina Alagič Vrbovská
Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič Vrbovská  (Zdroj: Ramón Leško)

Neprehliadnuteľná bola bez pochýb aj Bejba Rusnáková, ktorá pred rokom bojovala o srdce Tomáša Tarra v šou Ruža pre nevestu. Zdanlivo jednoduchý outfit zložený z modrých riflí a čiernej koženky, totiž ozvláštnila o sieťovaný top, ktorý dal vyniknúť jej bohatým prednostiam. Do očí sa jej počas večera pozeral málokto!

Bejba Rusnáková
Zobraziť galériu (3)
Bejba Rusnáková  (Zdroj: Ramon Leško)

Viac FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Fight Night Challenge 6
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu