Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Druhé kolo prezidentských volieb: Slovenská speváčka s pomocníkom a... Prekvapivé slová Adely!

Kto každý bol voliť?
Kto každý bol voliť? (Zdroj: Topky/TV Markíza)

BRATISLAVA - Dnes sa koná 2. kolo prezidentských volieb. Svoj hlas prišli do volebnej urny vložiť aj známe tváre zo sveta šoubiznisu. Kto každy prišiel odvoliť?

Dnes sa rozhodne, kto sa na najbližsích 5 rokov stane prezidentom Slovenskej republiky. Sú iba dve možnosti a z nich si v druhom kole volieb prišli znova vybrať aj známe tváre zo sveta šoubiznisu. Z volebnej miestnosti sa pochválila fotkou aj Adela Vinczeová.

Tá k záberu dala aj prekvapivý popis. „My volíme pokoj... v rodine už dávno. Preto môžem so všetkou úctou a láskou k môjmu otcovi voliť inak ako on,“ vyjarila sa úprimne. Tohtoročné voľby si nenechala ujsť ani speváčka Dominika Jurena Stará, ktorá si na pomoc vzala aj svojho malého synčeka Miška. Ako priznala, svoj hlas odovzdala podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia.

Spevák Pavol Habera mal dnes naozaj výživný deň. „V noci presun domov na SK, hneď ráno kosenie, o 10:00 odchod k voľbám aj s mamou (mám ju rád aj ked volila inak ako ja) , potom ďalšie práce na záhrade, 14:00 hodinový beh v prírode..." zveril sa s tým, že nedočkavo čaká na výsledok, kto bude jeho nový prezident. Na ďalšej strane článku si môžete pozrieť kto ďalší ešte prišiel voliť.

 

Viac o téme: Prezidentské voľby 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu