Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO z koberca Let's Dance: V Dunaji miluje Kláru, ale... Toto je Petrova skutočná žena!

Peter a Klára v seriáli Dunaj, k vašim službám Zobraziť galériu (2)
Peter a Klára v seriáli Dunaj, k vašim službám (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - 6. kolo Let's Dance bolo opäť plné famóznych výkonov. Tie si prišli vychutnať zvučné mená zo slovenského šoubiznisu. Takto to vyzeralo na fialovom koberci tentokrát!

Ani na šiestom kole tanečnej šou nechýbali známe tváre. Svojich favoritov prišli podporiť napríklad markizácke nevesty, krásky z Miss Slovensko či speváčka Beáta Dubasová s moderátorkou Hanou Rapantovou. Na výkon Janka Tribulu sa prišla pozrieť aj biatlonistka Anastasiya Kuzminová.

Galéria: Fialový koberec 6. kola Let's Dance

Na Let's Dance tentokrát zavítal aj Marek Rozkoš, ktorý stvárňuje v markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám jednu z ústredných postáv. Ten prišiel v spoločnosti manželky Kataríny. No a zatiaľ čo v počine miluje Kláru (Kristínu Svarinskú), v skutočnosti je verný tejto žene. Aha, takto vyzerá jeho vyvolená!

Marek Rozkoš s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Marek Rozkoš s manželkou  (Zdroj: TV Markíza)

„U nás to nebola taká láska na prvý pohľad. Išlo to cez to priateľstvo. Môžem povedať, že môj manžel je môj najlepší kamarát," vyjadrila sa kedysi Katka v markizáckom Reflexe. Marek a Katarína mali svadbu v roku 2017 a majú spolu dve deti - dcérku Hanku a synčeka Marka, ktorý sa narodil minulý rok. Viac fotiek z fialového koberca nájdete v galérii vyššie.

Viac o téme: Let's DanceDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu