Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Klára Issová ide v šľapajách svetových hviezd: Dotiahne to až do Hollywoodu?!

Klára Issová v seriáli Vytoč môjho agenta
Klára Issová v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Klára Issová je herečka dobre známa aj na Slovensku. V pracovnom živote má šťastia na rozdávanie, avšak nielen prácou je človek živý. Čo teda robí, keď nepracuje?

Klára Issová aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Zrada, ale zaskvela sa aj v jojkárskom seriáli Vytoč môjho agenta, kde stvárnila viac-menej samu seba a náramne sa jej to pozdávalo: "Páčilo sa mi robiť si zo seba srandu. Možno mám podobné túžby ako postava, čo je logické, každá herečka túži po veľkej úlohe či zahraničnom projekte. A už mnohokrát som bola v poslednom kole, kde sa vyberalo z dvoch herečiek, a nevyšlo to – bol by to celkom zoznam." Každopádne na nedostatok práce si nemôže sťažovať, pretože prechádza z filmu do filmu a človek by si myslel, že na seba vôbec nemá čas. Nie je to však pravda. Klára nám prezradila, čomu sa venuje, keď má voľno: „Som magor, že sa vždy zamestnám, takže veľa toho nestíham. Chodím cvičiť, chodím na angličtinu, študujem medzinárodnú hereckú školu, mám záhradu…“, začala vyratúvať svoje krúžky, pričom týmito činnosťami jej aktivity rozhodne nekončia. „Takže ten deň mám naplnený, ale ja to mám takto rada, život uteká veľmi rýchlo a vlastne moje najväčšie prianie je žiť šťastný, naplnený život a snažím sa pre to urobiť všetko. Niekedy preháňam a potom zistím, že mám toho veľa a zabúdam si to užívať, takže sa stále učím to balansovať, ale mám rada, keď je ten život aktívnejší.“

Neverili by ste, k čomu sa herečka po rokoch vrátila a že v danej oblasti mala aj úspechy. A vysvetlila aj to, prečo sa napriek dobre nastavenej a úspešnej hereckej kariére vrhla na medzinárodnú hereckú školu a popísala, ako to tam prebieha.

Klára Issová ide v šľapajách svetových hviezd: Dotiahne to až do Hollywoodu?! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: VzťahKlára Issová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu