Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zúfalý čin Jiřího Krampola (85): Predávkoval sa KVÔLI ŽENE... Dala mu košom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Cez víkend celé Česko a Slovensko rozrušila správa o náhlej hospitalizácii Jiřího Krampola (85). Herca našli ležať v bezvedomí doma na zemi. Okamžite ho previezli do nemocnice, kde vo vážnom stave skončil na ARO. Aktuálne známy Čech opäť komunikuje a opísal, čo sa stalo. Po liekoch vraj siahol kvôli žene!

Jiřího Krampola v poslednom období výrazne trápia zdravotné problémy a býva striedavo chvíľu v nemocnici a chvíľu doma. Naposledy strávil v zdravotníckom zariadení 3 týždne kvôli zápalu pľúc. Najväčšou motiváciou, aby sa dal dokopy, mu bola 45-ročná Jana Kroupová, do ktorej sa český herec zahľadel. Dokonca sa vypýtal domov na reverz, aby ju mohol vidieť skôr. 

Problémom však je, že Jája, ako jej Krampol hovorí, je zadaná. „Jirku pustili a v ten istý deň som mu volal, že si zajtra dáme kávu. On že nie, že má program. Vraj pôjde za manželkou Hankou na cintorín a potom si zajde na milovanú Okoř, kde mal dom. Tak som mu povedal, že si cinkneme v piatok. Už som sa mu ale nedovolal. Čo sa potom odohralo, nemám tušenie...“ vyjadril sa jeho manažér Miloš Schmiedberger.

V sobotu už Česko a Slovensko obletela správa o tom, že herca našli doma v bezvedomí a vo vážnom stave ho hospitalizovali na ARO. A Krampol teraz prezradil, čo tomuto stavu predchádzalo. Po návšteve svojho domu v Okoři mal totiž ešte ďalší plán, na ktorý sa tešil najviac - na večeru mala k nemu prísť "jeho milá". Kúpil preto rôzne delikatesy, pitie a tešil sa na romantiku pri sviečkach. 

O 40 rokov mladšia žena mu však stretnutie na poslednú chvíľu odriekla. Ako informuje Blesk, vraj mu zavolala, že nemôže prísť, pretože je v Prahe jej priateľ zo Švajčiarska. A to Krampola veľmi zasiahlo. Bol rozčúlený, smutný... Chcel sa z toho vyspať a pomohol si k tomu liekmi. „Vzal som si z rozrušenia xanax a pol, aby som sa upokojil, a potom nič neviem. Prebudil som sa až na ARO,“ opísal herec. 

„Asi som bol ešte nejak oslabený z toho zápalu pľúc. Nechápem inak, že toto mohla spôsobiť jedna tabletka,“ zamýšľal sa. Nebyť jeho suseda, ktorý má kľúce a išiel ho navštívit, dnes by zrejme známy český herec už nebol medzi živými. 

Galéria: Jiří Krampol

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu