Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jiří Krampol (85) po predávkovaní Xanaxom: Vážne POŠKODENIE obličiek?!

Jiří Krampol Zobraziť galériu (3)
Jiří Krampol (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Minulý týždeň Česko a Slovensko rozrušila správa o náhlej hospitalizácii Jiřího Krampola (85). Herca našli ležať v bezvedomí doma na zemi. Okamžite ho previezli do nemocnice, kde vo vážnom stave skončil na ARO a neskôr na metabolickom oddelení. Aktuálne ho preložili opäť, tentokrát do Nemocnice Na Františku. Tam mu zrejme budú liečiť jeho choré obličky!

Galéria: Jiří Krampol

Ako sa neskôr ukázalo, za Krampolovym neúmyselným predávkovaním liekmi stála žena. Mal totiž dohodnuté "rande" so svojou múzou Janou Kroupovou (45), ktorá je však zadaná. A keď hercovi stretnutie odmietla, bol rozčúlený a smutný. Chcel sa z toho vyspať a dopomohol si liekmi „Vzal som si z rozrušenia Xanax a pol, aby som sa upokojil, a potom nič neviem. Prebudil som sa až na ARO,“ vyjadril sa pre Blesk. 

Krampol veril, že v nemocnici dlho nepobudne a v priebehu týždňa ho pustia domov. No nestalo sa tak. Aktuálne ho opäť previezli, tentokrát do Nemocnice Na Františku, kde to herec už dobre pozná. A zdá sa, že tam ho budú dávať dokopy kvôli poškodeným obličkám. Informuje o tom Blesk.cz„Museli zo mňa zase vypumpovať vodu,“ priznal herec. Už v roku 2019 mu pritom z tela museli odčerpať okolo 9 litrov vody, iné vysvetlenie ako problémy s obličkami sa preto neponúkajú.

„U seniorov s viacerými zdravotnými problémami môže mať intoxikácia liekmi na spanie závážny priebeh. A pokiaľ mal už pred nadmerným požitím hypnotik choré obličky, nie je vylúčené ich zlyhávanie či vážne poškodenie,“ povedala denníku Aha! MUDr. Eva Kitzlerová, primárka Psychiatrickej kliniky 1. LF UK v VFN.

Jiří Krampol (85) po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu