Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dobrík ROZPREDÁVA ručne maľované obrazy: Peniaze putujú na dobrú vec... Pomáha tým aj svojmu synovi!

Ján Dobrík
Ján Dobrík (Zdroj: TV Markíza)

ŽILINA - Minulý rok v auguste Ján Dobrík (39) priznal, že sa jeho syn Timotej pasuje s vážnym ochorením. Nešťastný boj zvádzal na detskej onkológii v Bystrici. Aktuálne herec pomáha ako vie. Rozhodol sa predávať obrazy, ktoré maľuje. Vyzbieraná čiastka poputuje na dobrú vec!

„Na detskej onkológii v BB sú pacientami skutoční hrdinovia. Ten náš hrdina je dnes po 40 dňoch vo svojej detskej izbe. Na pár dní... A potom pokračujeme," napísal herec Ján Dobrík minulý rok v auguste na sociálnu sieť Instagram. Ako neskôr vysvitlo, bola mu diagnostikovaná akútna leukémia.

Galéria: Ján Dobrík

Timotej podstupuje dvojročnú liečbu, na ktorú nastúpil v júli a kvôli ktorej musí tráviť veľa času v nemocnici. Preto je pre rodinku veľmi vzácne, ak sú všetci pokope doma. Ján sa rozhodol, že pomôže detskej onkológii v Banskej Bystrici. Hobby ktorému sa vo voľnom čase venuje, sa rozhodol speňažiť. Predáva ručne maľované obrazy a vyzbieraná čiastka putuje organizácii Svetielko nádeje, ktorá podporuje spomínané oddelenie.

„Za ostatné tyždne sa mi podarilo predať pár obrazov a na detskú onkológiu v BB tak mohli ist ďalšie peniažky. Tentoraz 350€. Ďakujem každému záujemcovi, veľmi si to vážim. V tejto mojej aktivite pokračujem a toto sú plátna, ktoré sú momentálne k dispozícii. Stále platí, že sumu za obraz určuje kupujúci,“ napísal. Nižšie nájdete maľby, ktoré sú na predaj.

Viac o téme: Ján Dobrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu