Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Silné slová manželky Dobríka: Prezradila synovu onkologickú diagnózu... Je statočný!

Ján Dobrík
Ján Dobrík (Zdroj: TV Markíza)

ŽILINA - Pred viac ako týždňom slovenský herec Ján Dobrík (38) priznal, že s rodinou prežívajú momentálne ťažké chvíle. Na sociálnu sieť pridal bolestivé zábery jeho sedemročného syna z onkológie. Kým herec nič bližšie nenapísal, jeho manželka prezradila diagnózu.

Slovenský herec Ján Dobrík priznal, že s rodinou prežívajú náročné obdobie. Jeho syn, 7-ročný Timotej, bojuje s vážnou diagnózou. Viac ako mesiac ležal na detskej onkológii v Banskej Bystrici a minulý týždeň sa vrátil na pár dní naspäť do domáceho prostredia.

„Na detskej onkológii v BB sú pacientmi skutoční hrdinovia. Ten náš hrdina je dnes po 40-tich dňoch vo svojej detskej izbe. Na pár dní... a potom pokračujeme,“ zneli hercove prvotné slová. „Taká vzácnosť, že pár dní doma... nebolo to bez komplikácií, no Timko zvláda nielen liečbu, ale aj starostlivosť o sestru,“ zveril sa včera.

Zatiaľ čo herec nič bližšie nenapísal, jeho manželka Lenka prezradila synovu onkologickú diagnózu. „Pred týždňom bola Timkovi z kostnej drene potvrdená akútna leukémia. Je to statočný a vnútorne veľmi silný chlapec,“ napísala nedávno na profil svojej kozmetickej značky.

Priznala aj to, že v tejto náročnej situácii kozmetiku vyrába v obmedzenom režime. „Žijeme v Žiline, Timko je na detskej onkológii v Banskej Bystrici a intenzívna liečba trvá približne pol roka,” priznala. S manželom sa pri synovi v nemocnici striedajú. Rodine a hlavne malému bojovníkovi posielame veľa síl a veríme, že liečba zaberie a všetko dobre dopadne.

Viac o téme: Ján Dobrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu