Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Marcinkovej intímne priznanie: Že má toto na ZADKU, vedel doteraz len manžel!

Herečka Gabika Marcinková
Herečka Gabika Marcinková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Gabriela Marcinková má dve škôlkopovinné deti, čiže herečka si tak trošku vydýchla a naplno sa dokáže venovať svojej práci. Pôrody sa na jej postave neodrazili a aj keď je s ňou herečka v zásade spokojná, predsa len priznáva nedostatky.

Gabriela Marcinková si ani počas materskej dovolenky nedávala pauzu. Populárna herečka, ktorá je od roku 2015 vydatá sa speváka Martina Mihalčina, lídra skupiny Heľenine oči, sa aj po narodení detí objavila vo viacerých seriáloch i filmoch, tancovala v predošlej sérii Let´s Dance. Pri nakrúcaní filmu dokonca putovala celá rodina s ňou, keďže druhé dieťa bolo ešte veľmi malé. Dnes má dcéra Emka 5 a pol roka, syn Jakubko koncom marca oslavuje 3 roky. Obidve už chodia do škôlky, čím sa herečke podstatne uvoľnil pracovný kalendár: "Staršie dieťa je rado, že môže mladšiemu ukázať škôlku a to mladšie dieťa tam ide v partii ešte dvoch ďalších kamarátov, takže to berie úplne prirodzene, že do škôlky sa chodí, je to povinnosť malých ľudí, kde sa učí, ako fungovať v kolektíve, a tým pádom neprebehli žiadne emočne náročné situácie, ktoré často prebiehajú pred vstupom do škôlky", teší sa herečka, ktorá si však predsalen musela niečo od syna vypočuť. Každopádne sa Gabika zúčastňuje nielen nakrúcania, uvidíme ju napríklad aj v jojkárskom seriáli Vytoč môjho agenta, ale občas sa ukazuje už aj na nejakých spoločenských udalostiach. 

A pozornému oku nemôže ujsť, že herečka je vo skvelej forme  a aj po deťoch má postavu ako lusk! Sama však hovorí, že sa zmierila s tým, že jej postava nie je dokonalá: "Teraz mám po niekoľkých rokoch obdobie, že cvičím s radosťou... a mám radosť zo zdravého aj nezdravého jedla". Prezradila aj to, čo považuje za nedostatky na svojom tele. A nie je to iba jedna vec... spomenula napríklad svoj zadok. Aký s ním má problém a čo všetko ešte dokázala priznať, si vypočujte vo videu.

Marcinkovej intímne priznanie: Že má toto na ZADKU, vedel doteraz len manžel! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DetiTanecGabika Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu