Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dibáková prezradila: Na čo sú politici zvedaví, keď sa divák nepozerá!

Jana Krescanko Dibáková
Jana Krescanko Dibáková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Jana Krescanko Dibáková sa ako moderátorka politike venuje už dvadsať rokov. A stále ju dokáže všeličo prekvapiť.

Jana Krescanko Dibáková moderuje politickú diskusnú reláciu Na hrane, ktorej cieľom je prinášať informácie z prvej ruky a vďaka duelom dvoch politikov prinášať rôzne názorové svety. Divák si tak môže urobiť vlastný obraz nielen o samotných politikoch, ale aj o politickej situácii na Slovensku. Ako to ale vyzerá po vypnutí kamier? Príde niekedy aj takpovediac "rana medzi oči"? Moderátorka odpovedala aj na otázku, či má z niektorého politika obavy: "Strach nemám ani z jedného, ale sú politici, z ktorých mám nepríjmený pocit, pretože sa správajú agresívne a sú vysoko manipultívni...", hovorí moderátorka, ktorá sa posťažovala aj na to, že tu máme hrubosť a neslušnosť, ktorá nám prerastá cez hlavu.

Rolu nehrá ani to, že moderátorka je žena: "Ja nepociťujem, že by ma muži brali ako menejcennú... aj keď niektorí majú problém s tým, keď žena napríklad oponuje. A to je mojou priamou úlohou v tomto štúdiu - oponovať". Nie každému je to ale príjemné. Dá moderátorke niekedy veľmi zabrať, aby sa udržala na uzde a nepovedala to, čo si naozaj myslí? A boli aj situácie, keď si musela dať po relácii pohár vína? Naozaj otvorená a úprimná odpoveď...

Dibáková prezradila: Na čo sú politici zvedaví, keď sa divák nepozerá! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: TV JOJNa hraneJana Krescanko DibákováPolitika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu