Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuriľáka vo vlaku OKRADLI: Drsná hádka v kupé skončila bizarným prekvapením!

Dodo Kuriľák s kolegami v štúdiu Ranných novín
Dodo Kuriľák s kolegami v štúdiu Ranných novín (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Aj moderátori majú v živote krušné chvíle. Dodo Kuriľák zažil na svojich potulkách svetom nielen krásne, ale aj poriadne náročné chvíľky.

Jozef Dodo Kuriľák, ktorý je divákom JOJky veľmi dobre známy ako moderátor Ranných novín, je vášnivý cestovateľ, ktorý má na svojom konte už asi 60 precestovaných krajín: „Naposledy som bol v Paname a v Kolumbii, predtým v Mexiku a v Kanade“, vyratúva moderátor, ktorý cestoval tri týždne v kuse a Mexiko ukázal aj svojim priateľom, ktorí tam ešte neboli.

Samozrejme, že na potulkách zažil aj rôzne bizarnosti. Jednou z nich bola napríklad večera v Južnej Kórei, kedy do hrnca hodili veľkú živú chobotnicu: „Snažila sa z hrnca dostať von, bolo to hrozné, drastické, ten moment mám stále v hlave…“, mraští tvár a zároveň priznáva, že keď bolo po všetkom, veľmi si na nej pochutili: „Keď človek je tú dobrotu, veľmi rýchlo na to zabudne a potom si to vychutnáva. Je to hrozné, ale takí sme ľudia, no“.

Isteže sa mu stalo aj to, že ho okradli, a nie raz. Prišiel týmto spôsobom napríklad aj o svoj mobilný telefón. Keď však ešte ako stredoškolák cestoval vo vlaku domov na Východné Slovensko, okradli ho otec so synom. Čo nasledovalo po tomto zistení, je naozaj poriadne bizarné. Veď počúvajte.

Kuriľáka vo vlaku OKRADLI: Drsná hádka v kupé skončila bizarným prekvapením! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Dodo Kuriľák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu