Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Koniec veľkej lásky: Emma Drobná a Filip Šebo už NETVORIA PÁR!

(Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

BRATISLAVA - Šepkalo sa o kríze, je to však oveľa vážnejšie! Speváčka Emma Drobná a exfutbalista Filip Šebo, ktorí spolu randili od roku 2019, už netvoria pár.

Emma Drobná (29), ktorá sa najviac zviditeľnila ako víťazska štvrtej série SuperStar, tvorila niekoľko rokov pár s futbalistom Filipom Šebom. Po štyroch rokoch má byť však ich láske koniec. Ako píše týždenník Plus7dní, partneri sa už dávno rozišli. Emma sa údajne už pred niekoľkými mesiacmi odsťahovala do svojho bytu v Starom Meste, ktorý si speváčka kúpila v januári minuého roka, kým Filip zostal bývať vo svojom byte, kde dovtedy žili spoločne. Ten si exfutbalista  kúpil sám pred štyrmi rokmi.

Emma sa nikdy nechcela vyjadrovať k svojmu súkromiu a na otázky ohľadom svadby či dieťaťa odpovedala len veľmi stroho. Aj do spoločnosti chodievala v poslednom období výlučne sama a ako výhovorka neobstála ani stále opakovaná zmienka o Filipovom pobyte na Ibize. 

My sme naposledy stretli Emmu Drobnú na otvorení FASHION ROOM BY MIKLOSKO v istom bratislavskom nákupnom centre, kam prišla podporiť svojho priateľa a módneho guru Fera Mikloška. Taktiež prišla sama a počúvajte odpoveď na poslednú otázku pre topky.sk, kedy sme sa pýtali, v akom outfite ju najradšej vídava jej partner. Už vtedy bolo jasné, koľká bije.

Emma Drobná v rozpakoch: Aké oblečenie má na nej najradšej Filip Šebo? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: RozchodFilip ŠeboEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu