Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Emma Drobná SEXI ako nikdy predtým: Ukázala sa v NOHAVIČKÁCH a erotických PODVÄZKOCH!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Wau, tak takto ste ju ešte nevideli! Emma Drobná (29) je bezpochyby nádherná žena, ktorá verejnosť neinšpiruje iba svojou hudbou, ale aj citom pre módu. Jej vkus si všimla aj istá talianska značka, ktorá speváčku prizvala na spoluprácu a stala sa jej ambasádorkou. A vďaka tejto kooperácii vznikli naozaj sexi zábery!

Tak za toto by sa nehanbili ani svetové celebrity! Značka, ktorú Emma prezentuje, ju vybavila svojimi produktami v podobe sexi pančušiek a spodnej bielizne. Nuž a ako to už býva, známe tváre spolupráce propragujú prostredníctvom sociálnych sietí tak, že zvereňujú rôzne fotografie a videá. 

Emma Drobná SEXI ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Emma tento džob poňala pomerne odvážne, no s citom. Hoci sú jej zábery sexi, speváčka absolútne nepôsobí nevkusne - práve naopak. Na snímkach z prvej série na seba nahodila dlhé sako, body a pančušky odprezentovala pomocou svojich dlhých nôh a vysokých podpätkoch. V druhej "várke" však ukázala ešte viac! 

Speváčka si podpätky ponechala a vrch jej tela zostal neodhalený, avšak tá spodná časť... Umelkyňa na seba obliekla sexi podväzkové pančuchy, ktoré sú okolo pása zdobené čipkou a najintímnejšiu časť jej postavy prekrývajú len čierne nohavičky. Nuž, páni. Držte si klobúky. Zábery, ktoré nájdete v našej galérii nižšie, vám rozhodne vyrazia dych! 

Galéria: Galéria Emma Drobná

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu