Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Cifrová v zdravotných PROBLÉMOCH: Ratovali ju budúci SVOKROVCI!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská Playmate Eva Cifrová prehovorila o zdravotných komplikáciách. Neznesiteľné bolesti prirovnala k samotnému pôrodu. Preboha, čo sa jej stalo?

Eva Cifrová sa v poslednom období znepokojuje o svoj zdravotný stav, ktorý jej robí "vrásky". Rozrozprávala sa o tom na svojom Instagrame, kde popísala čo sa vlastne stalo. Preboha!

Galéria: Eva Cifrová

„Boli sme v Plzni u Lukášových rodičov a stala sa mi taká vec... Dostala som asi obličkový záchvat. Nikdy som sa predtým s tým nestretla. Bola to tak neznesiteľná bolesť, ktorú ak mám k niečomu prirovnať, tak sa veľmi priblížila k pôrodu,“ poznamenala Eva a ďalej pokračovala s tým, že pri tomto nepríjemnom stave ju ratovali jej budúci svokrovci.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová  (Zdroj: Instagram E.C.)

„Lukášov otčim je lekár, síce chirurg a kardiochirurg, ale postaral sa o mňa. Dal mi infúziu. Bola som na tom fakt, že zle,“ prehovorila o zdravotných komplikáciách. A čo sa vlastne stalo? „Zobrala som malú z postele na ruky. Už vtedy ma začal strašne bolieť chrbát. Normálne som sa zľakla, a tým, že malinká má črevné problémy, tak ju musím odvážiť pred kŕmením a po kŕmení,“ zdôverila sa mamička a, žiaľ, k samotnému váženiu už nedošlo.

V tom najnevhodnejšom čase ju zasiahla hrozná bolesť. Práve vtedy, keď mala svoju princezničku na rukách, a tak hrozilo, že dôjde ku tragédii. „Od bolesti som sa zosypala na zem aj s malou na rukách. Z posledných síl som ju držala ešte v jednej ruke. Od bolesti som kričala tak, že Lukášovi rodičia utekali hore schodami,“ povedala po nečakanom zážitku.

Eva Cifrová so svojou dcérkou
Zobraziť galériu (10)
Eva Cifrová so svojou dcérkou  (Zdroj: Instagram E.C.)

Našťastie však rýchlo prišli za nimi budúci svokrovci. „Obidvaja sa tam o mňa postarali, ale bola to strašná skúsenosť a bolelo ma to intenzívne dva dni,“ zdôverila sa. A ako je na tom blondínka teraz?

S Evou sme sa spojili, aby nám povedala, ako sa momentálne cíti. Po nepríjemnom zážitku sa rozhodla vyhľadať lekársku pomoc. „V nemocnici mi spravili sono, mali podozrenie, že som mala v obličke piesok. No výsledky mi vyšli v poriadku a už sa cítim dobre,“ dodala Eva pre Topky.sk. Veríme teda, že išlo len o planý poplach a prajeme jej skoré zotavenie.

Evu Cifrovú potrápili zdravotné ťažkosti! (Zdroj: Instagram E.C.)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu