Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Eva Cifrová zverejnila INTÍMNU FOTO s bábätkom: Problémy s dojčením?

Eva Cifrová Zobraziť galériu (4)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATUSLAVA - Iba pred pár dňami Eva Cifrová (40) prežila ten najkrajší deň vo svojom živote. Po niekoľkých nevydarených pokusoch, keď jej osud neprial, sa už oficiálne teší z titulu mama. Na svet priviedla malú princeznú, ktorá dostala meno Elaya...

Od pôrodu dcérky ešte síce neubehli ani dva týždne, no Eva si už naplno uvedomuje, že prežíva najkrajšiu úlohu v živote každej ženy. Na sociálnej sieti Instagram dokonca zverejnila záber intímnej chvíle s malou Elayou a ukázala, ako ju dojčí.

Nás zaujímalo, či všetko klape tak, ako má a a či s kŕmením dcérky nemá žiadny problém. No a ukázalo sa, že všetko je v najlepšom poriadku. „Plne dojčiť bola moja veľká túžba, Mám obrovské šťastie, že Elaya sa hneď nádherne prisala a mliečka mám dostatok,” prezradila pre Topky.sk čerstvá mamička Eva. To, ako to dievčatám spolu ide, dokonca pochválila aj lekárka. 

Eva Cifrová zverejnila INTÍMNU
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.C.)

„Nepotrebujem dokrmovať. Boli sme s malou  na prvej poradni a keď Elayu odvážili, tak pani doktorka s úsmevom povedala, že maminka dobre varí,” teší sa Eva, ktorú v tejto novej úlohe naplno podporuje aj partner a otec jej dcérky Lukáš a podľa modelky je z neho ukážkový tatino. 

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu