Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

NÁROČNÝ pôrod Cifrovej: 2 transfúzie krvi, SEKCIA... Trval 13 hodín!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (2)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá playmate Eva Cifrová (40) pred pár dňami priviedla na svet svoju vytúženú dcérku, ktorej dala meno Elaya. Ako najnovšie priznala, pôrod mala veľmi ťažký. Trval 13 hodín a aj keď chcela porodiť prirodzenou cestou, nešlo to. Podstúpila sekciu v celkovej anestézii.

Playmate Eva Cifrová v nedeľu priviedla na svet zdravú dcérku Elayu. Pôrod jej však dal poriadne zabrať. Po pár dňoch sa na svojom Instagrame zverila s detailami z nemocnice. Siahla si na fyzické aj psychické dno!

„Dnes sa cítim konečne lepšie,” ohlásila sa včera svojim fanúšikom. „Po 13-hodinovom pôrode, ktorý sa skončil sekciou v celkovej anestézii a po dvoch transfúziách krvi sa začínam stavať na nohy,” uviedla. Jej telo akoby nechcelo pochopiť to, že bábätko musí pustiť na svet.

NÁROČNÝ pôrod Cifrovej: 2
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram E.C.)

„Veľmi som chcela porodiť prirodzene a vyskúšali sme všetky možnosti, ale v konečnom dôsledku som vďačná, že existuje aj iný spôsob, ako dostať bábätko von. Na druhej strane bola naozaj veľká, čo prekvapilo všetkých,” pokračovala. Elaya mala 52 centimetrov a 4270 gramov.

Eva si pochvaľovala aj nemocnicu, v ktorej rodila. „Táto pôrodnica je ako hotel, kde sa o vás starajú tí najmilší a ochotní ľudia. Hneď po pôrode prišla aj psychologička zistiť, ako sa cítim, pretože z pôrodu si môžete odniesť aj traumu a sekciu vnímať ako osobné zlyhanie. Ja som sa pripravila na všetky scenáre a som s tým úplne vyrovnaná. Treba si uvedomiť, že keby ste žili v dobe, kedy neexistovala sekcia, tak asi zomrie mamina aj s nenarodeným bábätkom,” dodala na záver.

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu