Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Marcelovi Nemcovi (52) zostávajú posledné mesiace života: Prezradil DETAILY vlastného pohrebu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Herec Marcel Nemec je už dva roky onkologickým pacientom. A hoci sa v marci minulého roka zdalo, že nad zákernou chorobou vyhral, objavil sa nový nádor, ktorý sa nedá operovať. Lekári sú skeptickí a komikovi dávajú posledné mesiace života. Ten si už preto naplánoval vlastný pohreb... Prezradil detaily!

Marcel Nemec si posledné dva roky snaží užiť naplno... Lekári mu totiž oznámili, že bojuje so zákernou rakovinou a dávali mu len pár mesiacov života. Aktuálne má v tele nádor, ktorý sa nedá odstrániť, a tak sú lekári ešte skeptickejší, ako pred dvomi rokmi. Komik sa preto pripravuje na to najhoršie a rieši otázky, nad ktorými sa bežne človek nezamýšľa. 

„Vedia vaši najbližší, či sa chcete nechať spopolniť, ako má vyzerať váš pohreb, je niekto, kto by mal na ňom niečo o vás povedať? Viete už kto? A či to celé nechávate na vašich blízkych, nech oni rozhodnú? Mrte otázok. Na mnohé z nich už poznám odpoveď a niektoré sú zatiaľ otvorené,“ priznal Nemec. A opísal, ako by mal vyzerať jeho pohreb. 

V jednom má isto - určite sa nebude niesť v čiernych farbách. „Chcem veľa farebných kvetov a farebne poobliekaných usmiatych hostí. Ja odchod nevnímam ako koniec, no ako začiatok niečoho nového a zároveň to vnímam ako oslavu svojho krásneho a láskou naplneného život, ktorý som prežil v tejto dimenzii s úsmevom obklopenými ľuďmi s ktorými sa milujeme (a že ich nie je málo)“ prezradil herec. 

A prezradil tiež jedinú vec, ktorú by vo svojom živote ešte chcel zažiť. „Zahrať si v divadle, aspoň ešte jedno predstavenie a zažiť tú mágiu divadla, to nebeské spojenie s divákmi, tú neopakovateľnú atmosféru, to šmidlání v podbřišku, tú krásnu trému a zaslúženú ďakovačku. Nech sa tak stane. Amen,“ dodal s tým, že prosí o jedno - aby mu nikto nehovoril, aby bojoval. Nie je totiž MMA zápasník, ale jemná umelecká duša s chuťou žiť. 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu