Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slováková si opäť ZAVARILA: Porušila ZÁKON… Hrozí jej pokuta 2 MILIÓNY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram NS)

BRATISLAVA - Česká sexica Nela Slováková si na sociálnej sieti Instagram už neraz vyrobila poriadny "prúser". No a netrvalo dlho... A je to tu opäť. Tentokrát ju to ale môže stáť poriadne mastnú sumu, nad ktorou sa bežnému človeku až zahmlie pred očami.

Influencerka svoj profil využíva na to, aby propragovala vlastnú značku a výrobky. Nela nepodniká len s kozmetikou, oblečením či bikinami, predáva aj populárne ovocné vapery. Na sociálnej sieti Instagram je však propagovanie elektronických, rovnako aj tabakových cigariet, nelegálne. Podľa zákona o regulácii reklamy je takáto propagácia zakázaná. 

„Propagácia tabakových výrobkov a/alebo elektronických cigariet je priestupkom podľa zákona o regulácii reklamy, za ktorý je možné uložiť pokutu až do výšky 2 000 000 ČK,“ uvádza na svojich stránkach česká advokátska kancelária Ondřejová, z čoho je zrejmé, že Nela si zarobila na poriadny problém. 

Slováková si opäť ZAVARILA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NS)

Nela sa na sociálnej sieti bránila, že jej "vapíky" neobsahujú žiadny nikotín, to však vraj podľa  českého zákona na celej veci nič nemení, keďže ide o prístroj, ktorý simuluje fajčenie. K celej situácii sa pre český Expres.cz vyjadrili aj zástupcovia profilu Svet influencerov, ktorí upozorňujú na nekorektné praktiky influencerov na Instagrame. 

A Nela sa vraj na ich profile objavuje pomerne často. Pre spomínaný denník sa ale vyjadrili, že podnikavá plavovláska si z toho ťažkú hlavu nerobí. „Na náš profil veľmi často chodia podnety ohľadom neoznačenej reklamy u influencerov. Pani Slováková sa v nich vyskytuje pravidelne a je pravdou, že s dodržiavaním týchto pravidiel si hlavu neláme. Na to, že sa u nás na profile objavuje, nikdy nereaguje a keď už na podobnú tému hovorí, okato situáciu zľahčuje a robí si z nej srandu,“ vyjadrili sa. 

Nuž ale teraz to vyzerá tak, že si Nela poriadne zavarila a na srandičky priestor nebude. Uvidíme teda, ako celá vec dopadne a či sa jej podarí vyhnúť sa mastnej pokute. 

Slováková si opäť ZAVARILA:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu