Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Luxusná šou Fera Mikloška: Ďurianová vyrážala DYCH a Drobná LEN v saku!

Takto to vyzeralo na luxusnej módnej prehliadke! Zobraziť galériu (4)
Takto to vyzeralo na luxusnej módnej prehliadke! (Zdroj: Ján Zemiar)

SVÄTÝ JUR - Včera sa v jednom zo známych kaštieľov konala luxusná módna prehliadka slovenského návrhára Fera Mikloška. Ten si pripravil pre pozvaných hostí naozaj oku lahodiacu šou s názvom Golden Age. Modely si prišli pozrieť napríklad aj moderátorka Marianna Ďurianová, ktorej to neskutočne pristalo. A nechýbala ani speváčka Emma Drobná. Tá zvolila poriadne odvážny outfit!

Takto to vyzeralo na módnej prehliadke Fera Mikloška! (Zdroj: Maarty)

Včera večer sa konala dlhoočakávaná módna prehliadka Fera Mikloško. Tentokrát si slovenský návrhár pre svojich hostí pripravil modely na tému Golden age. A opäť to bola šou, na ktorú sa len tak ľahko nezabúda!

Galéria: Módna šou Fera Mikloška

Na móle sa objavilo aj pár známych modeliek, a to Dominika Ducová či víťazky Miss Slovensko Daniela Vojtasová a Petra Siváková. Do hľadiska zasadli tiež mnohé osobnosti zo sveta šoubiznisu. Nechýbala napríklad Silvia Lakatošová s manželom, moderátorky Karin Majtánová a Soňa Müllerová či Mikloškova múza Emma Drobná.

Dominika Ducová
Zobraziť galériu (4)
Dominika Ducová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Speváčka tentokrát stavila na extravagantnosť. Do spoločnosti prišla v čiernom priesvitnom overale, na ktorom mala len sako. Poriadne odvážny outfit!

Emma Drobná
Zobraziť galériu (4)
Emma Drobná  (Zdroj: Ján Zemiar)

Tak ako minulý rok, kúsky módneho guru si prišla pozrieť aj Marianna Ďurianová. Moderátorka všetkým prítomným vyrazila dych. Na udalosť zvolila biely obtiahnutý overal, v ktorom jej to neskutočne pristalo. Viac fotografií z luxusnej šou nájdete v našej galérii vyššie.

Marianna Ďurianová
Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marianna ĎurianováEmma DrobnáFero Mikloško
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu