Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Lucia z Farmy priznala DROGY: Trvalo to ROKY… Začala už v 14-tich!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Lucia Gašparíková sa na Farme prezentuje ako životom ostrieľaná žena, ktorá sa profesionálne venuje športu, v tejto oblasti má za sebou celkom slušné úspechy, no a v prvom rade je milujúca matka a manželka. Temperamentná pracantka sa ale v poslednom období tvári ako pomyselný morálny kompas a rada poukazuje na chyby ostatných, avšak... V minulosti bola tiež poriadne číslo!

Lucia počas posledných týždňov otočila. Kým spočiatku držala s mladými, aktuálne je jej najväčšou parťáčkou Mirka. Spoločne rady prepierajú ostatných súťažiacich, no a vyzerá to tak, že sa doslova vyžívajú v kritizovaní mladších účastníkov. Z Gašparíkovej slov už niekoľkokrát vyšli slová ako "zasran" či "šťanda" a hoci je medzi nimi týmito generáciami výrazný vekový rozdiel, začala moralizovať, akoby sama v mladosti nerozmýšľala inak, než je tomu dnes. 

Lucia z Farmy priznala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A paradoxne, teraz priznala, že ani ona v mladosti nebola žiadnym anjelikom a taktiež robila chyby. Počas rozhovoru s Emou prezradila, že má skúsenosť s drogami. A nehovoríme o krátkodobej záležitosti. Keď sa jej mladá kolegyňa spýtala, "na čom si išla", odpoveďou celkom šokovala. „Na všetkom.... Čo prišlo," odpovedala Lucia, ktorá dala dokonca najavo aj to, že s drogami mal skúsenosti i jej brat. 

Lucia ďalej priznala, že drogy brala počas určitých období, ktoré trvali roky. Pomoc odborníkov ale nevyhľadala a rozhldla sa prestať sama. „Mne to prišlo trápne. Sa zhadzovať. A chodiť na nejaké liečenia... Už to dokazuje, že som vtedy bola silnejšia než väčšina ľudí. Väčšina ľudí potrebuje dozor, terapie... " povedala pyšne tmavovlasá farmárka, ktorej prehovor o drogách pokračoval. Viac si môžete vypočuť vo videu nižšie. 

Viac o téme: DrogyFarma 15Lucia Gašparíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu