Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Okázalý FASHION ROOM BY MIKLOŠKO: Modely nekúpite, ale vieme, koľko stáli Ferove NAJDRAHŠIE šaty!

GOLDEN AGE BY MIKLOSKO
GOLDEN AGE BY MIKLOSKO (Zdroj: Ján Zemiar)

Zlaté časy začínajú práve teraz! Rok 2024 odštartoval vo veľkom štýle renomovaný Fero Mikloško. Jeho inštaláciu v nákupnom centre pri Sade Janka Kráľa charakterizuje motto EVERYDAY GOLDEN AGE inšpirované jeho poslednou kolekciou.

Fero Mikloško je guru slovenskej módy. Na módnej scéne je už od roku 1997, pričom jeho jedinečný a originálny rukopis ho vyniesol na piedestál uznávaného návrhára a niet pochýb, že patrí k špičke módneho návrhárstva. Svojimi prehliadkami v minulom roku spôsobil doslova ošiaľ a snáď niet ženy, ktorá by jeho kúsky nechcela mať zavesené v skrini. Zažiť svet módy očami slovenských dizajnérov môžete však aj vo FASHION ROOM AUPARK! Na otvorení FASHION ROOM BY MIKLOSKO nemohli chýbať ani známe tváre a priatelia módneho návrhára. Vychutnať si "zlaté časy" prišli Marianna Ďurianová, Hana Gregorová, Ema Drobná, Babsy Jagušák Heribanová, Hana Rapantová, Lina Mayer, Braňo Král a ďalší. 

"Teším sa len z toho, že aj bežní ľudia majú možnosť nahliadnuť do ateliéru návrhára. V priestore sa môžu rozpozerať, nafotiť, inšpirovať... je to okázalejšie", netají sa radosťou Mikloško. Kúpiť modely sa síce nedajú, ľudia sa však môžu návrhárovi ozvať a spýtať sa - koľko stoja šaty. Tak sme sa spýtali aj my - koľko stoja šaty? Odpoveď sa dozviete vo videu.

Okázalý FASHION ROOM BY MIKLOŠKO: Modely nekúpite, ale vieme, koľko stáli najdrahšie šaty! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Galéria: Galéria z otvorenia

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu