Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská speváčka po pôrode začala zhadzovať kilá: Aj napriek ZÁKAZU!

Dominika Jurena Zobraziť galériu (3)
Dominika Jurena (Zdroj: Instagram DS)

BRATISLAVA - Speváčka Dominika Jurena Stará porodila začiatkom októbra. Na svet priviedla dcérku Izabelu. V krátkom čase mala bývalá superstaristka za sebou dva pôrody a teraz sa rozhodla zamakať na svojej postave. Aj napriek zákazu!

Dominike Jurene bolo dopriate mať dve detičky krátko za sebou. Syna Miška porodila vo februári minulého roka a dcérku priviedla na svet začiatkom októbra. Samozrejme, tehotenstvo dá zabrať ženskému telu. Svoje o tom vie aj bývalá superstaristka.

Tá sa rozhodla po druhom pôrode zamakať na svojej postavičke a zhodiť kilá, ktoré jej ostali. Zvolila cvičenie na prístrojoch, ktoré formujú postavu. Táto metóda je u mnohých žien momentálne veľmi obľúbená.

Dominika Jurena Stará
Zobraziť galériu (3)
Dominika Jurena Stará  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dominika sa dostala do formy za 3 týždne! „A inak dnes je pre mňa veľký deň. Prvýkrát mám na sebe svoje rifle. Asi každá žena po pôrode čaká na tento deň ako na spasenie, teda aspoň ja som čakala, lebo sa chcem cítiť dobre,“ zverila sa svojim sledovateľom.

Na cvičenia chodila k svojej mamine, ktorá jej to ale neodporúčala. „Láska, teším sa, aj keď som ti to nechcela povoliť, čo už s tebou, keď tak ťa ľúbim,“ priznala jej mamina na Instagrame.

Slovenská speváčka po pôrode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DS)

 

Viac o téme: Dominika Jurena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu