Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Náročný pôrod Dominiky Starej: Vôbec to nešlo podľa plánu!

Dominika Stará Zobraziť galériu (3)
Dominika Stará (Zdroj: Instagram DS)

ŠAMORÍN - Speváčka Dominika Stará je už dvojnásobnou mamou. Po prvom dramatickom pôrode mala s lekárkou dohodnutý cisársky rez na 10. októbra. Lenže realita bola úplne iná...

Speváčka Dominika Stará sa 2. októbra stala druhý raz mamou. Porodila dcérku Izabelu, ktorá sa ale vypýtala na svet skôr, ako sa čakalo. „Pýtate sa na pôrod... Bol náročný. Prekvapil nás,” napísala dnes na sieť Instagram Dominika, ktorá si svoj malý poklad už odniesla domov. 

Náročný pôrod Dominiky Starej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DS)

Lekárka jej pôvodne naplánovala sekciu na 10. októbra. Cisársky rez bol nutný z hľadiska speváčkinej úzkej panvy, ale aj preto, že jej prvý pôrod prebiehal dosť dramaticky. 

Malá princezná sa však začala pýtať na svet o týždeň skôr. „Celý deň som normálne fungovala, ale k večeru ma začali chytať bolesti. Mali sme asi hodinu do kúpania a uspávania malého, takže cieľ bol jasný – vydržať! Michal podľa mňa niečo tušil, ale radšej nič nevravel. Pozná má, vedel, že by som aj tak zatĺkala,” priznala speváčka. 

Až po uspávaní Dominika priznala, že potrebuje zamieriť do pôrodnice. „Na urgente všetko prebehlo rýchlo a po klasických vyšetreniach mi lekár oznámil verdikt – o 20 minút sa vidíme na sále, mamička, rodíme. Takže hoci bola druhá sekcia krásne naplánovaná, zas ma moje dieťa prekvapilo a vypýtalo sa na svet samé skôr,” opísala chvíle pred príchodom Izabelky na svet. 

Aj keď to nemala úplne ľahké, po pár dňoch už spomína len v tom dobrom. „Hoci nás pôrod tak trochu prekvapil a celé to zbehlo strašne rýchlo, mám naň naozaj len tie najkrajšie spomienky, rovnako ako na celý pobyt v nemocnici. Takže domov sme odchádzali nielen s nádherným, zdravým dievčatkom, ale zároveň s úžasným pocitom, že sme sa rozhodli správne a že na tento krásny zážitok určite nikdy nezabudneme,” pochválila sa svojimi dobrými skúsenosťami. 

Náročný pôrod Dominiky Starej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DS)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu