Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrubá čiara za Miss Universe SR: Lakatošová po KAUZE s výhrou definitívne KONČÍ!

Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (2)
Silvia Lakatošová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V marci sme na Topkách informovali, že Silvia Lakatošová (47) ukončila spoluprácu s Miss Universe. Dôvodom boli nové pravidlá na svetovom finále. Rozhodla sa preto nadviazať vzťahy s inou medzinárodnou súťažou. No po nedávnej kauze ohľadom neodovzdanej výhry sa rozhodla za celou súťažou krásy urobiť hrubú čiaru. Končí DEFINITÍVNE!

Ešte v marci tohto roka Silvia Lakatošová tvrdila, že slovenské finále Miss plánuje organizovať aj naďalej, no víťazky nebude posielať na svetové finále Miss Universe, ale na Miss Earth. Dôvodom boli zmenené pravidlá na prvej spomínanej súťaži krásy. „Moje rozhodnutie zvažujem už 5 rokov a definitívne prišlo po tohtoročnom svetovom finále v New Orleans,“ povedala pre Topky.sk.

Lakatošovej k rozhodnutiu zrejme dopomohli aj zmeny zavedené novou majiteľkou Miss Universe Organisation Čarapong Anne Čakradžutatchipovou, ktorá odstránila horné vekové obmedzenie finalistiek. Doposiaľ sa svetového finále mohli zúčastniť len dievčatá do 28 rokov, po novom sa pred porotu môže postaviť aj podstatne staršia žena. 

Ešte v marci však bývalá riaditeľka Miss Universe SR tvrdila, že z beauty biznisu neodchádza úplne, ale chce nadviazať spoluprácu s Big Four International Beauty Pageants a posielať dievčatá na Miss Earth. Ako však informuje týždenník Život, napokon sa Silvia rozhodla, že s organizovaním slovenskej súťaže krásy končí definitívne. 

Hrubá čiara za Miss
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Posledným klincom do pomyselnej rakvy boli zrejme problémy spojené s posledným finále Miss Universe SR. Víťazka Karolína Michalčíková sa totiž ozvala, že jej stále neboli odovzdané niektoré z výhier. „Niektorí sponzori, reklamní partneri svoje záväzky riadne nesplnili. Keďže je táto situácia aktuálne v riešení, nebudem tieto subjekty bližšie konkretizovať,“ vyjadrila sa Lakatošová pre Nový Čas.

Tá za súťažami krásy dala teda definitívnu bodku a aktuálne sa chce venovať úplne iným veciam. „Mám svojich malých klientov, pre ktorých robím marketing a PR kampane, robila som aj niečo s nehnuteľnosťami a zároveň sa idem venovať tomu, čo som študovala a čo ma hrozne baví, takže to bude stavbárčina, interiérový dizajn,“ prezradila Životu. 

Slovenky však na svetové finále Miss Universe zatvorené dvere nemajú. Licenciu na súťaž prevzal Jozef Oklamčák, ktorý má pod palcom aj Miss Slovensko. „Áno, je pravdou, že organizátori súťaže Miss Slovensko, konkrétne LGM Production, Oklamčák Production a TV JOJ delegujú víťazky na štyri svetové súťaže, a to na Miss World, Miss Universe, Miss Supranational a Miss Intercontinental,“ potvrdil informáciu Oklamčák. 

Viac o téme: Jozef OklamčákSilvia LakatošováMiss Universe SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu