Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Moderátorka jojkárskej šou: Zdravotné problémy... Strach z LEUKÉMIE!

Martina Gavriely Zobraziť galériu (2)
Martina Gavriely (Zdroj: Tv Joj)

PRAHA - Prežila chvíle obrovského strachu. Moderátorka Martina Gavriely, slovenským divákom známa zo šou Hotel Paradise, rok podstupovala liečbu kvôli zlým výsledkom krvných vyšetrení. Obávala sa, že bojuje s leukémiou!

Mnohí ľudia si vydýchli, keď prekonali ochorenie Covid-19 bez vážnejších následkov. Bohužiaľ, stav moderátorky Martiny Gavriely zostával problematický. „Po covide som mala zlú krv, a tak nejako všetko dohromady,” zverila sa portálu Super.cz s tým, že sa liečila celý rok. 

Moderátorka jojkárskej šou: Zdravotné
Zobraziť galériu (2)

„Netvorili sa mi červené krvinky, takže som chodila na transfúzie krvi, na železo. Bolo to také krušné obdobie, mala som strach, či nemám leukémiu,” priznala svoje najhoršie obavy Martina. Lekári dosť dlho nevedeli zistiť príčinu jej ťažkostí. „Chodila som po doktoroch a nemohla som dýchať, ale pritom som mala kyslík, ale aj napriek tomu sa mi zle dýchalo,” opísala ten najhorší príznak svojej choroby. 

Našťastie sa napokon prišlo na to, prečo má tieto problémy. „Zistili, že ide o anémiu. A teraz ma postupne všetko prestáva bolieť a všetko je fajn,” povedala potešene. 

Viac o téme: Martina Gavriely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu