Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bývalá jojkárska sexbomba: Ach, ľudia sa jej zľakli!

Martina Gavriely z jojkárskeho Hotelu Paradise si už na dokonalý vzhľad nepotrpí. Zobraziť galériu (6)
Martina Gavriely z jojkárskeho Hotelu Paradise si už na dokonalý vzhľad nepotrpí.

PRAHA - Už sa o seba nestará?! Od jojkárskeho projektu Hotel Paradise uplynul už nejaký ten piatok a moderátorka Martina Gavriely (36) sa za ten čas v podstate stiahla zo sveta šoubiznisu. Len občas sa objaví na nejakej menšej akcii a tam doslova desí svojím vzhľadom. Už to nie je žiadna sexbomba.

Martina Gavriely v jojkárskom Hoteli Paradise viac ako moderátorským umením zaujala výzorom sexbomby. Veľké prsia, blond vlasy, dokonalé líčenie – to k nej vtedy neodmysliteľne patrilo. 

Dnes je však už všetko inak. Martina už na večierky príliš nechodí a namiesto v televízii pracuje v kaderníckom salóne. Občas sa síce v spoločnosti ešte objaví, ale nie každý ju tam aj spozná. Napríklad na nedávnej popoludňajšej akcii sa objavila s veľkými okuliarmi a keď si ich dala dole, za hviezdu jednoznačne nebola. „Keď si ich zložila, tak sa všetci zľakli,” píše český Blesk. 

Martina totiž nemala žiadny mejkap a napriek tomu, že pracuje v kaderníckych službách, ani jej vlasy neboli príliš upravené. Proste, žiadna blonďavá sexbomba... Tá je už evidentne minulosťou. „Išla som z domu pre deti, tak som sa nestihla nalíčiť. Ale vzhľadom na to, že už nie som slávna, tak je to jedno. Nie?” povedala novinárom Martina. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu