Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z jojkárskej sexbomby je starena: Fúha, ta sa ale opustila!

Martina Gavriely z jojkárskeho Hotelu Paradise už na svoj výzor príliš nedbá. Zobraziť galériu (6)
Martina Gavriely z jojkárskeho Hotelu Paradise už na svoj výzor príliš nedbá.

PRAHA - Je to naozaj ona?! Keď televízia Joj priniesla na obrazovky šou Hotel Paradise, v prípade moderátorky stavila na kontroverzné meno. Martina Gavriely (35) totiž pred začiatkom svojej televíznej kariéry účinkovala v porne. Tomu zodpovedal aj jej imidž sexbomby. Dnes by ste ju už však na ulici zrejme prehliadli. Na utorkovej akcii sa totiž namiesto blond dračice ukázala akási postaršia pani so sivým nádychom na vlasoch a s minimom mejkapu na tvári.

Poriadna zmena! Martina Gavriely sa na Slovensku zviditeľnila moderovaním Hotela Paradise. Vnadná blondínka už v tom čase mala s kamerou svoje skúsenosti. Predtým totiž pracovala v televízii Prima v magazíne o celebritách. V mladosti však nakrúcala aj porno

Martina sa v čase vysielania exotickej súťaže pýšila imidžom zvodnej sexice. Zdá sa však, že zadaná mama dvoch detí ho už hodila za hlavu. Gavriely totiž v súčasnosti nepracuje pre žiadnu televíziu, živí sa predlžovaním vlasov a predajom oblečenia. 

No hoci iným ženám ponúka kadernícke služby, ona sama sa závideniahodnou hrivou pýšiť nemôže. Na utorkovej spoločenskej akcii sa totiž objavila s vlasmi bez objemu, ktoré mali dokonca nádych do siva. S mejkapom si exmoderátorka tiež veľa práce nedala. Pôsobila tak oveľa staršie než na svojich 35 rokov. „Staroba už klope na dvere,” skonštatovala blondínka nedávno na sociálnej sieti. Ktovie, čo na to hovorí jej o sedem rokov mladší partner. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu