Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovský žiaľ známeho Slováka: Zasiahla ho SMRŤ... Zrušil svoje vystúpenie!

Známy Slovák neskrýva žiaľ... Zobraziť galériu (4)
Známy Slovák neskrýva žiaľ... (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Pred piatimi dňami Slovensko obletela veľmi smutná správa o smrti známeho košického DJ-a Róberta Eľka (†42), ktorý vystupoval pod umeleckým menom DJ Robin. 22. septembra vyhasol jeho život okolo poludnia pri dopravnej nehode. Jeho odchod zasiahol mnohých, no veľmi blízky si s ním bol DJ EKG, a tak z dôvodu dnešného pohrebu zrušil aj svoje vystúpenie.

V piatok okolo poludnia došlo na ceste medzi horským priechodom Čertovica a Kráľovou Lehotou k vážnej dopravnej nehode. Zrazilo sa tam osobné auto s kamiónom, ktorý prevážal drevo. 42-ročný vodič osobného vozidla zraneniam na mieste podľahol. Ako sa ukázalo, išlo o známeho slovenského DJ-a Róberta Eľka, ktorý vystupoval pod umeleckým menom DJ Robin.

„Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 31-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 42-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,“ informovala vtedy žilinská polícia na sociálnej sieti Facebook.

Obrovský žiaľ známeho Slováka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Polícia SR)

Jeho nečakaná smrť zasiahla mnohých ľudí a kolegov z brandže. Ako sa neskôr ukázalo, Róbert Eľko zomrel na svoje narodeniny, čo nám potvrdil aj Miroslav Ecker alias DJ EKG, ktorý mal so zosnulým naozaj veľmi blízky vzťah.

DJ EKG obrovský smútok neskrýval ani na sociálnych sieťach, kde pridával bolestivé spomienky. Včera sa na jeho instagramovom účte objavila informácia, že ruší svoje vystúpenie. Počas uplynulých dní sa netajil ani tým, že vystupovať je pre neho teraz veľmi ťažké.

„Ahojte, chcem sa dnes ospravedlniť, že nevystúpim v Enjoy clube v Žiline kvôli smutným udalostiam za posledné dni. Robko má zajtra pohreb, takže chceme byť pri rodine,” uviedol na Instagrame v utorok s tým, že to svojim verným fanúšikom vynahradí.

Obrovský žiaľ známeho Slováka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.E.)

Ani najbližší netušili, čo sa v osudný deň mohlo stať. V dychu kamionistu nebol zistený alkohol, u zosnulého bola nariadená pitva. Možným vysvetlením je aj mikrospánok. „Čakáme na oficiálnu policajnú správu,” povedal nám k tomu DJ EKG cez víkend.

Obrovský žiaľ známeho Slováka:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/DJEKG)

Viac o téme: DJ EKGRóbert Eľko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu