Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tragická NEHODA slovenského DJ-a (†42): Zrážka s KAMIÓNOM... Bol na mieste MŔTVY!

DJ Robin zahynul pri tragickej dopravnej nehode. Zobraziť galériu (7)
DJ Robin zahynul pri tragickej dopravnej nehode. (Zdroj: Instagram/Polícia SR)

BRATISLAVA - V piatok okolo poludnia došlo na ceste medzi horským priechodom Čertovica a Kráľovou Lehotou k vážnej dopravnej nehode. Zrazilo sa tam osobné auto s kamiónom, ktorý prevážal drevo. 42-ročný vodič osobného vozidla zraneniam na mieste podľahol. Ako sa ukázalo, išlo o známeho slovenského DJ-a Róberta Eľka, ktorý vystupoval pod umeleckým menom DJ Robin.

O tragickej dopravnej nehode informovala žilinská polícia na sociálnej sieti Facebook. Došlo k nej v piatok okolo poludnia na ceste l/72 v obci Nižná Boca v smere od horského priechodu Čertovica. „42-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo Hyundai v smere od horského priechodu Čertovica na Kráľovú Lehotu,“ uviedli policajti. 

Potom sa stalo niečo, čo spomínaného vodiča stálo život. „Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 31-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 42-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol,“ dodali muži zákona s tým, že alkohol v dychu mladšieho vodiča zistený nebol, u zosnulého je nariadená pitva. 

Tragická NEHODA slovenského DJ-a
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/DJEKG)

Pár hodín po nehode verejnosť obletela správa, že mŕtvym vodičom je známy slovenský DJ Róbert Eľko, ktorý vystupoval pod umeleckým menom DJ Robin. Podľa sociálnych sietí noc pred tragédiou strávil v hoteli v Hodruši-Hámroch, kde sa staral o hudobný program spolu so speváčkou Katkou Ščevlíkovou. Dá sa teda predpokladať, že bol práve na ceste domov. 

Informácia o úmrtí DJ-a Robina zasiahla aj mnohé verejne známe osobnosti. Okrem kolegov DJ-a EKG a Milana Lieskovského smúti aj bývalý farmár Imrich Štefánik alias Imi Barón. „S hlbokým žiaľom oznamujeme všetkým, že dnes od nás odišiel otec, priateľ, brat a fantastický Dj Robko Robin Eľko. Odpočívaj v pokoji. Navždy si ťa budeme pamätať. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine. Nemôžem tomu uveriť. Si najlepší chlap na celom svete,“ vyjadril sa Barón.

Česť jeho pamiatke.

 

AKTUÁLNE: VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA V OBCI NIŽNÁ BOCA, OKRES LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ. AKTUALIZÁCIA: TRAGICKÁ DOPRAVNÁ NEHODA SI...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Friday, September 22, 2023

 

Viac o téme: DJ Robin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu