Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

BRUTÁLNA HÁDKA na Farme: Zastrašovanie… Oje*ávaš, VYPADNI odo mňa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je ešte len deväť epizód markizáckej Farmy, no a situácia na statku sa už poriadne vyostruje. Nevynímajúc hádky medzi súťažiacimi. Aktuálne došlo k prvému veľkému konfliktu, hádka nastala medzi Mirkou Kozárovou a Luciou Gašparíkovou. A druhá menovaná poriadne vyletela!

Dievčatá si skočili do vlasov po voľbe slubov. Mirka sa totiž nechala počuť, že netuší, za koho zaslahuje. Hoci je Sára z inej generácie, majú k sebe blízko. To poriadne naštartovalo Luciu, ktorá Miroslave vytkla, že "nekope" za svoj tím. No a rovnako sa nechala počuť, že ak by ich Mirka podrazila, je celkom možné, že to bude mať nepríjemné následky. 

BRUTÁLNA HÁDKA na Farme:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Mirka Sáru nakoniec označila, no povedala jej aj o konflikte s Luciou. A tá sa poriadne rozhnevala! „Nechoď za mnou.. Nechoď za mnou. Vieš, čo som povedala, že keď nebudeš za tímom, podľa toho budem konať. Aj keby ťa zoberiem do duelu. Tak čo, čo si sa zesrala? Si normálna Mira? Si normálna?!" hromžila temperamentná tmavovláska.

A pri týchto slovách to neskončilo. Medzi dievčatami začali padať aj poriadne ostré vulgarizmy! Viac už uvidíte vo videu nižšie a v premiérovej epizódy Farmy už dnes večer! 

Viac o téme: Farma 15Lucia GašparíkováMirka Kozárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu