Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivana Gáborík o zákrokoch: Neodsudzujem, ale... TOTO je priskoro!

Ivana Gáborík Zobraziť galériu (3)
Ivana Gáborík (Zdroj: Instagram IS)

BRATISLAVA - Bývalá tanečnica Ivana Gáborík je dvojnásobná mama a pomaly sa blíži k štyridsiatke. Hoci nejde o žiadny vysoký vek, niektorí ju upodozrievajú, že vyzerá dobre vďaka zákrokom!

Ivana Gáborík vždy patrila k najkrajším ženám slovenského šoubiznisu. Ako tanečnica sa vždy udržiavala v forme a zároveň vedela, že starostlivosť potrebuje nielen telo, ale aj tvár a pokožka. 

Ivana Gáborík o zákrokoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)

Dnes má Ivana 37 rokov a je dvojnásobnou mamou. Nuž a niekomu sa zrejme zdá, že vzhľadom na tieto atribúty vyzerá nejako primlado a prisviežo. V týchto dňoch totiž dostala na sociálnej sieti Instagram otázku, či má napichané pery. Blondínka to poprela, no nasledovala ďalšia otázka smerovaná na jej výzor. 

A to, či má urobené viečka! „Nemám,” vyvrátila aj túto domnienku a vyjadrila sa ku skrášľujúcim zákrokom. „Môj skromný názor – ak dievčatá začnú veľmi skoro s botoxom, svaly nepoužívajú a viečka padnú v mladom veku. ženy okolo mňa už túto procedúru podstúpili, a to nemajú ani 30 rokov,” skonštatovala trochu smutne. „Ja neodsudzujem žiadne zákroky, ale asi treba vedieť, kedy začať a koľko je dosť,” dodala. 

Marián a Ivana Gáboríkovci
Zobraziť galériu (3)
Marián a Ivana Gáboríkovci  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ivana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu