Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gáboríkova žena sa ukázala V PLAVKÁCH: Ani ona nie je dokonalá… UVOĽNENÁ KOŽA!

Ivana Gáborík Zobraziť galériu (15)
Ivana Gáborík (Zdroj: Instagram IS)

CHORVÁTSKO - Známa tanečnica a manželka bývalého hokejistu NHL Mariána Gáboríka predviedla svoje krivky v plavkách. No so svojou figúrou nie je spokojná. Prečo to tak je?

Leto sa nezadržateľne blíži a aj naše známe tváre zo slovenského šoubiznisu začínajú s prvými dovolenkami. Rovnako tak urobila aj tanečnica Ivana Gáborík. S manželom a detičkami sa vybrali do Chorvátska, kde sa dvojnásobná mamička ukázala v plavkách. Jej krivky jej môže závidieť nejedna žena, no ona pritom sama akoby nebola spokojná s tým, ako vyzerá.

Galéria: Ivana Gáborík (Surovcová)

„Už štvrté leto iná postava, iná konfekčná veľkosť,“ poznamenala manželka hokejistu na sociálnej sieti Instagram. „Po dvoch pôrodoch preferujem plavky s vysokým pásom alebo celé. Diastáza, hernia a uvoľnená koža... Chce to všetko čas, ale na teraz sa cítim pohodlne takto,“ dodala. Ivana svojimi slovami naznačila, že ani ona nie je dokonalá, a pritom má postavu, o ktorej viaceré ženy len snívajú.

Ivana Gáborík
Zobraziť galériu (15)
Ivana Gáborík  (Zdroj: Instagram I.G.)

No a reakcie od fanúšičiek na seba nenechali dlho čakať. „Zaujímavé, ako si s takou štíhlou postavou netrúfate na bikiny. Mnoho žien nemá takú postavu ani pred deťmi,“ poznamenala jedna z jej sledovateliek. Tá narážala na fakt, že Ivana aj po dvoch pôrodoch vyzerá skvelo, hoci ona sama si myslí presný opak a vie, kde má svoje nedostatky. „Moje brucho pri tehotenstve bolo extrémne veľké. Žiaľ, tá koža natiahnutá sa už nestiahne. Preto sa necítim komfortne,“ sebakriticky odpovedala Ivana.

Ivana Gáborík
Zobraziť galériu (15)
Ivana Gáborík  (Zdroj: Instagram I.G.)

 

Viac o téme: Ivana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu