Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nové ŠOKUJÚCE informácie o nájdenej Soni (22) zo SND: Rezné rany a bezvedomie... Bola ZNÁSILNENÁ?!

(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Včera verejnosť obletela správa o náhlom zmiznutí len 22-ročnej Sone. Približne pred polnocou odišla zo Slovenského národného divadla a odvtedy o nej nikto nič nevedel. Polícia ju našla až dnes v skorých ranných hodinách. A z nových informácií, ktoré sa dostali na verejnosť, behá mráz po chrbte. Soňa vraj bola v bezvedomí a mala rezné rany po celom tele. Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia!

Po tom, čo Soňa Pasuľková v noci zo soboty na nedeľu zmizla bez stopy, začalo veľké pátranie. Na nezvestnosť svojej kolegyne upozornilo mnoho verejne známych osobností, aj Slovenské národné divadlo prostredníctvom sociálnej siete Facebook. 22-ročná žena ešte v ten večer pripravovala galakoncert na počesť opernej legendy Lucie Popp. Odtiaľ však pred polnocou odišla a odvtedy o nej nikto nič nevedel. 

Polícia Soňu vypátrala v pondelok o 6:30 ráno v bratislavskej Petržalke a už prvotné informácie hovorili o tom, že okamžite skončila v rukách lekárov. No z nových správ, ktoré sa dostali na verejnosť, doslova behá mráz po chrbte. Podľa informácií tvnoviny.sk mladé dievča našli ležať na zemi pred nemocnicou v Petržalke. Mala zranenia po celom tele vrátane rezných rán a bola v bezvedomí. 

Zdroje tiež potvrdili, že Soňa bola intoxikovaná. Lekári jej v tejto chvíli robia komplexné vyšetrenia. „V súvislosti s prípadom nezvestnej 22-ročnej Sone Pasuľkovej, ktorá bola vypátraná dnes v ranných hodinách v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici, si vec na základe rozhodnutia riaditeľa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ informuje polícia. 

Čo sa Soni stalo, nateraz nie je známe. Muži zákona však vo veci začali stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. 

 

AKTUALIZÁCIA❗️ PRÍPAD SI PREVZAL VYŠETROVATEĽ KRAJSKEJ KRIMINÁLKY 🔘V súvislosti s prípadom nezvestnej 22-ročnej Soni...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, September 11, 2023

 

Viac o téme: SNDSoňa P
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu