Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AKTUÁLNE Polícia VYPÁTRALA Soňu (22) zo Slovenského národného divadla: Je v nemocnici!

Soňa P. bola vypátraná živá.
Soňa P. bola vypátraná živá. (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Včera verejnosť obletela správa o náhlom zmiznutí len 22-ročnej Soni P., ktorá ešte v sobotu pripravovala galakoncert na počesť opernej legendy Lucie Popp v Slovenskom národnom divadle. Odtiaľ pred polnocou odišla a odvtedy o nej nikto nič nevedel. Polícia ju už vypátrala!

Informáciu o náhlom zmiznutí 22-ročnej ženy zverejnilo na sociálnej sieti Facebook aj Slovenské národné divadlo s prosbou o pomoc pri jej hľadaní. „Milí priatelia, veľmi vás prosíme o pomoc pri hľadaní našej kolegyne. Za pomoc a zdieľanie ďakujeme,“ zverejnilo divadlo a výzvu zdieľalo mnoho známych osobností. 

Už po pár hodinách intenzívneho pátrania sa, našťastie, Soňu podarilo vypátrať. Je živá, no podľa informácií TV Markíza sa momentálne nachádza v nemocnici. „Policajti po prijatí oznámenia začali vykonávať potrebné úkony s cieľom vypátrať nezvestnú ženu, pričom tieto úlony realizovali až do dnešných ranných hodín, kedy v čase o 6:30 h sa nezvestnú podarilo vypátrať v mestskej časti Bratislava - Petržalka. Vo veci sa vykonáva ďalšie preverovanie,“ informujú bratislavskí policajti. 

 

AKTUÁLNE: NEZVESTNÁ MLADÁ ŽENA BOLA VYPÁTRANÁ ✅Včera sme na jednom z bratislavských policajných oddelení prijali...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, September 10, 2023

O tom, že Soňa po nájdení potrebovala zdravotnú pomoc, informuje na sociálnej sieti Facebook aj Pohotovostný pátrací tím. „Soňa P. bola nájdená živá! Aktuálne je v opatere lekárov,“ napísali a poďakovali všetkým za pomoc so zdieľaním. Čo konkrétne sa Soni stalo, však nateraz známe nie je. Prajeme skoré uzdravenie!

 

Soňa P. bola nájdená živá! 💚 Aktuálne je v opatere lekárov. Ďakujeme všetkým za pomoc pri pátraní do skorého rána a obrovské množstvo zdieľaní.

Posted by Pohotovostný pátrací tím on Sunday, September 10, 2023

 

Viac o téme: SNDSoňa P.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu