Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

MIMORIADNE PÁTRANIE Slovenské národné divadlo žiada o pomoc: Kolegyňa (22) zmizla bez stopy!

SND žiada o pomoc! Zobraziť galériu (2)
SND žiada o pomoc! (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Slovenské národné divadlo požiadalo o pomoc pri hľadaní ich nezvestnej kolegyne. Videná bola naposledy v nedeľu v skorých ranných hodinách. Zmizla doslova bez stopy!

Pohotovostný pátrací tím vyhlásil mimoriadne pátranie po 22-ročnej Soni Pasuľkovej. Tá v sobotu pripravovala galakoncert na počesť svetovej opernej legendy Lucie Popp pod názvom LUCIA POPP TRIBUTE v Slovenskom národnom divadle.

Z Novej budovy SND odišla zhruba pred polnocou, ale domov už neprišla. Naposledy bola videná v skorých ranných hodinách. „10.9.2023 zhruba o 3:30 na ulici Svoradova v Bratislave," objavilo sa na facebookej stránke Pohotovostného pátracieho tímu.

Soňa je štíhla žena, má 165 cm. Poznávacím znakom sú jej tetovania, ktoré má nad lakťom, pod ľavým kolenom zozadu a na ľavom boku chodidla. Na sebe mala naposledy oblečené béžové šaty s volánmi po kolená.

MIMORIADNE PÁTRANIE Slovenské národné
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Pohotovostný pátrací tím)

O pomoc pri hľadaní žiada aj Slovenské národné divadlo, kde nezvestná pracuje. „Milí priatelia, veľmi vás prosíme o pomoc pri hľadaní našej kolegyne. Za pomoc a zdieľanie ďakujeme," obrátili sa na verejnosť s prosbou. Ak ste túto osobu videli alebo máte akékoľvek informácie, obráťte sa na políciu.

 

🔴 Pasuľková Soňa - MIMORIADNE PÁTRANIE 🆘 Vek: 22 rokov Štátna príslušnosť: Slovenská Bydlisko: Bratislava 5 Dátum...

Posted by Pohotovostný pátrací tím on Sunday, September 10, 2023
Viac o téme: Slovenské národné divadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu