Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nová Miss vo Varoch bez podprsenky: Uff, veď to mohla ísť rovno HORE BEZ!

Justýna Zedníková Zobraziť galériu (5)
Justýna Zedníková (Zdroj: Instagram JZ)

KARLOVE VARY - Okrem prehliadky filmov ponúka karlovarský festival aj prehliadku ženskej krásy a nápaditých šiat. Nová Miss ČR Justýna Zedníková (20) si zvolila model s úplne priesvitnou látkou a podprsenku pritom úplne vynechala...

20-ročná Justýna Zedníková sa v máji stala víťazkou Miss ČR 2023. Jednou z hlavných tém po tom, ako jej bola na hlavu nasadená korunka, boli aj jej prsia. Hoci mnohé slečny po víťazstve vyhľadávajú služby plastických chirurgov, ona zákrok na zväčšenie predností jednoznačne nepotrebuje. 

Podľa českých médií sa Justýna pýši prírodnými štvorkami. A odprezentovala ich aj na červenom koberci v Karlových Varoch. Na filmový festival sa totiž vybrala v ľahučkej róbe telovej farby, pričom látka bola dosť priesvitná. 

Nová Miss vo Varoch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram JZ)

No a Justýna sa rozhodla napriek tomu si nevziať podprsenku. Mnohým zrejme napadlo, že to rovno mohla prísť aj hore bez, keďže fantázii bol v tomto prípade ponechaný naozaj malý priestor. 

Nová Miss vo Varoch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

A krásku si už všimli aj filmári. Ešte predtým, než odletí na svetovú súťaž krásy, bude nakrúcať film. „Bude to v auguste na Slovensku, ide o film, kde hrá Jakub Prachař, budem tam mať väčšiu vedľajšiu úlohu. Už sa veľmi teším,” prezradila pre Super.cz. 

Viac o téme: Justýna Zedníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu