Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová známosť slovenskej moderátorky: Fúha, veď on už má dieťa!

Mária Zelinová Zobraziť galériu (3)
Mária Zelinová (Zdroj: Instagram MZ)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Redaktorka markizáckej Smotánky Mária Zelinová (34) iba pred krátkym časom priznala svoj nový vzťah. No aj keď sa svojím aktuálnym priateľom začala chváliť na sociálnych sieťach i v spoločnosti, neodhalila jeho celú totožnosť, len výzor. Podľa našich informácií je blondínkina známosť už aj hrdým oteckom!

Pred časom sme vás na Topkách informovali o novom vzťahu moderátorky Márie Zelinovej. Tá sa svojím novým chlapom pochválila na sociálnych sieťach začiatkom marca. Mária ulovila poriadneho fešáka, o tom niet pochýb. Nášmu oku tiež neuniklo, že sa jej najnovšia známosť nápadne podobá na jej bývalých priateľov. Markizáčka je prosto verná svojmu vkusu.

Galéria: Mária Zelinová

V ich vzťahu nechýbajú ani spoločné výlety po Slovensku a taktiež obľubujú aj večerné akcie. Naposledy sa spolu objavili na Bratislavských módnych dňoch, kde moderátorka predvádzala na móle, či na tanečnej šou Let's Dance. Novopečený párik žiari šťastím, čo je vidieť aj na blondínkinom Instagrame.

Mária Zelinová s priateľom
Zobraziť galériu (3)
Mária Zelinová s priateľom  (Zdroj: TV Markíza)

Jej profil sa rozšíril o zamilované fotky s partnerom. Bližšie údaje však o ňom nezverejňovala a ani ho neoznačovala na žiadnej fotografii. Jeho identita bola až do týchto chvíľ pod rúškom tajomstva. Podľa našich informácií sa jej priateľ volá Tomáš D. a dokonca má aj syna. To je ale prekvapenie!

Svedčia o tom zábery na jeho facebookovom profile. Malé klbko šťastia sa narodilo v roku 2021 a hrdý otecko ho prezýva Timo. „Kto ešte nemá, ťažko pochopí,” napísal na svoj Facebook. Vyzerá to tak, že Mária do svojho života neprijala len Tomáša, ale aj jeho malého synčeka. 

Nová známosť slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook T.D.)

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu