Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizáčke chodia DENNE otravné správy: Mne sa chce už GRCAŤ z neho!

Moderátorka Mária Zelinová Zobraziť galériu (3)
Moderátorka Mária Zelinová (Zdroj: Instagram MZ)

BRATISLAVA – Nie je nič nové, ak známym ľuďom zo sveta šoubiznisu chodia denne stovky správ. Či už pozitívnych alebo negatívnych. V tom množstve sa však nájdu aj otravné správy, nad ktorými niekedy doslova zastane rozum. To je prípad aj známej markizáčky (33).

Hlas Márie Zelinovej aktuálne môžete poznať z rádia. Svoje rečové schopnosti si však najprv cibrila vo Fashion Tv a potom jej do cesty prišla ďalšia skvelá príležitosť - začala pracovať ako moderátorka pre známu markizácku reláciu Smotánka. V prominentnej spoločnosti je tak ako doma. 

Galéria: Mária Zelinová

Tým, že je krásna určite zaujala oko nejedného človeka. Denne jej chodia stovky správ od žien či mužov. Kariéru modelky má už síce za sebou, ale pozitivných ohlasov na jej vzhľad stále len pribúda. Avšak, medzi tým množstvom sa nájdu aj tie negatívne a otravné, ktoré zakaždým dokážu človeka prekvapiť. Dostali ju aj tentokrát! Dá sa povedať, že sama tomu neverí, čo si vo svojej schránke občas prečíta...

Markizáčke chodia DENNE otravné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Markizáčke už dlhšiu dobu denne vypisuje istý muž. Jeho komentáre na jej osobu nie sú s istotou v súlade so zdravým rozumom. „Toto je taký hrot, že už nemám slov. Denne cca 5 mailov. Na čas prestal, ale pán pokračuje,“ posťažovala sa svojim sledovateľom na Instagrame. „Volá ma mama a tvári sa veľakrát, že spolu žijeme. Mne sa chce už grcať z neho!“ dodala. Vyzerá to tak, že jej oddaný fanúšik žije vo vlastnej predstave.

Náklonnosť formou e-mailu jej však nevyznáva len on, ale nájdu sa aj iní. „Dobrý deň. Modré oči, vlasy blond, chcel by ťa spoznať aj Bond. Máš frajera alebo si single?“ znela otázka od ďalšieho. Mária sa nestačí diviť, aké skvosty si každodenne vo svojom e-maily nachádza. Veď pozrite sami.

Markizáčke chodia DENNE otravné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.Z.)

 

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu