Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nekompromisný herec zo seriálu Dunaj: Na obrazovkách v uniforme a... Fúha, toto skrýva pod ňou?!

Jakub Švec v seriáli Dunaj, k vašim službám Zobraziť galériu (4)
Jakub Švec v seriáli Dunaj, k vašim službám (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácka novinka Dunaj, k vašim službám si získala veľkú priazeň. Televízia dala tentokrát šancu aj neopozeraným tváram, čo oceňujú hlavne diváci. Do seriálu bol obsadený aj mladučký herec, ktorý hrá nekompromisnú rolu. Na obrazovkách sa objavuje síce v uniforme, ale čo skrýva nádejný talent pod ňou? Pozrite! Takto ste ho ešte nevideli...

Seriál Dunaj, k vašim službám sa teší veľkej obľube. Svedčí o tom aj vysoká sledovanosť, o ktorej televízia Markíza informuje na svojich sociálnych sieťach. Dobový seriál naozaj u divákov zarezonoval a každý štvrtok nedočkavo čakajú na nový diel. Seriál svojím dejom zakaždým prekvapuje. Pomaly, ale isto ide do tuhého...

Televízia Markíza do tejto novinky obsadila aj nové tváre. Tento krok oceňujú hlavne diváci, ktorí sú už slovenskými hereckými stálicami presýtení a aj takéto maličké osvieženie osadenstva prinieslo veľké bonusy. Jednou z týchto neopozeraných tvárí je aj herec Jakub Švec.

Nekompromisný herec zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ten sa síce mihol v markizáckych seriáloch, akými sú napríklad Pán profesor či Červené pásky, ale aj tak je ešte pre divákov ako herec pomerne neznámy. Svojím hereckým talentom zakaždým prekvapuje a každej úlohy sa zhostí veľmi dobre. V markizáckom Dunaji tentokrát stvárňuje rolu nekompromisného gardistu, ktorý nemá zľutovanie.

Nekompromisný herec zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na obrazovkách ho môžeme vidieť len v uniforme, ale to, čo skrýva pod ňou... Fúú, naozaj sa je na čo pozerať! Jakub sa pýši vymakanou postavou, na ktorú môže zbaliť nejedno dievča. Veď pozrite sami.

Nekompromisný herec zo seriálu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.S.)

Viac o téme: Dunaj k vašim službámJakub Švec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu