Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VIEME PRVÍ: SVADBA slovenskej športovej hviezdy, prvé FOTO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Sú tomu už takmer dva roky, odkedy sme vás informovali o tom, že slovenský lyžiar Adam Žampa (32) pokľakol a požiadal o ruku svoju partnerku Annu Kolasovú, s ktorou sa dal dokopy ešte v roku 2019. No a dnes sa snúbenci konečne dočkali svojho veľkého dňa a oficiálne si povedali "áno".

Feši športovec sa k dôležitému životnému kroku odhodlal v júli 2021 a predchádzala mu dlhá cesta. Najromantickejšiu otázku svojho života sa totiž rozhodol vysloviť na vrchole Slavkovského štítu. „Na Slavkovskom štíte sme to dnes posunuli na vyšší level,“ napísal vtedy k zaláskovanému záberu zo zásnub Adam s tým, že jeho polovička, ktorá sa, mimochodom, taktiež profesionálne venuje lyžovaniu, mu odpovedala vytúžené „ÁNO.“

VIEME PRVÍ: SVADBA slovenskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Teo Zampa)

No a po takmer dvoch rokoch prišlo konečne aj k ich veľkému dňu. Do redakcie Topky.sk sa totiž dostala správa, že Adam sa dnes žení. Svadba sa podľa našich informácií koná v ich rodinnej reštaurácii v Starom Smokovci. To, že Žampa je už v chomúte, napokon potvrdili aj fotografie na sociálnej sieti Instagram. Pozrite sa na romantický záber z ich dnešnej svadby. Och, tak toto je naozaj prekrásny pár!

Novomanželom srdečne gratulujeme a prajeme im veľa lásky a taktiež aj šťastia na ceste spoločným životom! 

Viac o téme: SvadbaAdam Žampa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu