Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajomstvo z Adelinej svadby: Týmto ju Viktor totálne vytočil!

Manželia VInczeovci Zobraziť galériu (3)
Manželia VInczeovci (Zdroj: Nina Vančová photo)

BRATISLAVA - V júni to bude už 6 rokov, čo si Adela Banášová a Viktor Vincze povedali svoje áno. Odvtedy žijú v harmonickom manželstve a od novembra majú v rámci adopčného procesu vo svojej domácnosti už aj bábätko. Moderátorka ale teraz prezradila, že jej manželovi sa ju podarilo parádne vytočiť už počas svadby!

Mnohých tento vzťah spočiatku udivil, a hlavne rýchlosť, akou sa vrhli do manželstva. No Adela Vinczeová a Viktor Vincze žijú už šiesty rok vo veľmi spokojnom manželstve. 

Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Zobraziť galériu (3)
Adela Vinczeová a Viktor Vincze  (Zdroj: Ján Zemiar)

No neznamená to, že by sa v ich vzťahu nikdy neobjavil ani mráčik. Veď Viktorovi sa podarilo Adelu naštvať už rovno na svadbe! Vyšlo to najavo, keď si moderátorku odchytila redaktorka portálu markiza.sk a položila jej 7 rýchlych otázok. 

Jedna z nich znela, čo najemotívnejšie prežila na svadbe. Adela najprv zaváhala. „Ja som tú svadbu nijako extra emotívne neprežívala, bol to proste žúr,” priznala pre kamerou. Ale nakoniec si spomenula na chvíľku, keď to v nej doslova vrelo. „Keď Viktor nad ránom už asi sedemnásty raz opakoval rozlúčkový prejav Vladimíra Mečiara, to som sa už vytočila, to bola veľmi silná emócia,” vyhlásila blondínka. Nuž, ešteže nevyviedol nič horšie...

Tajomstvo z Adelinej svadby:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu